Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ !!!

Μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα στον Δήμο μας , μετά τις τελευταίες ενδοπαραταξιακές κόντρες και ίντριγκες , μετά τις τόσες αποδείξεις ανικανότητας διαχείρισης των θεμάτων από την σημερινή διοίκηση ... υπάρχουν ακόμα κάποιοι αιρετοί  κυρίως της συμπολίτευσης , που με το πρόσχημα
της τάχα μου ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στους "ψηφοφόρους" τους , συνεχίζουν να παραμένουν στα πόστα τους , συνεχίζουν παρόλο που δεν συμφωνούν να στηρίζουν την παράταξη και τέλος συνεχίζουν ως άβουλα στρατιωτάκια να λένε .. ναι σε όλα , χωρίς θέση  , χωρίς σκέψη , χωρίς άποψη  .
   Εμείς όπως έχουμε πει επανειλημμένα , όποιος δεν συμφωνεί , όποιος βλέπει το στραβό δρόμο που έχει παρθεί , όποιος πραγματικά νοιάζεται για τον τόπο του , για το νησί μας .. οφείλει να πάρει θέση , να πει την αλήθεια και ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ .... όπως κάνουν παντού άλλωστε αυτοί που θίγονται και αυτοί που εν τέλη δεν ασχολούνται ούτε με την δημοσιότητα , ούτε με τα οφίκια , ούτε με την αναγνωρισιμότητα τους  cyclades24.gr ) . Όσο όμως συνεχίζουν να παραμένουν και να αναλώνονται σε   "επαναστατικές " κορόνες που κατά καιρούς εκστομίζουν .. τότε απλά συνεχίζουν να ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ στο σάπιο κατεστημένο , στο βρώμικο πολιτικό σύστημα και φυσικά συνεχίζουν ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΝ  ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ στην διαχείριση των κοινών .
   Απλά τα πράγματα κυρίες και κύριοι .. όταν διαφωνώ τότε το δηλώνω δημόσια , καταθέτω την άποψη και θέση μου , δηλώνω αδυναμία αντιμετώπισης του λάθος δρόμου και με όρθιο το κεφάλι υπερήφανα ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ ......  Έγινε κατανοητό ή όχι ;;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.