Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΜΑΣ ......

Δ. Σεβαστάκης: 'Οι Κυκλαδίτες πιέζουν, διεκδικούν όλοι μαζί, την έδρα Πολυτεχνικής Σχολής' (Ηχητικό)
  Το αν στηρίζουμε ή όχι τον Βολευτή μας είναι γνωστό και δεν το κρύψαμε και ποτέ άλλωστε . Αλλά το ότι θα φτάναμε να λέγαμε πως .. έχει και δίκιο !!! , αυτό δεν το περιμέναμε ούτε κι εμείς , αλλά όταν έχεις για τοπικούς
"άρχοντες" τέτοιους τυγχάρπαστους φτάνεις και σε τέτοιο σημείο .
    Αυτά που λέει λοιπόν ο Βολευτής μας είναι αλήθειες και ότι πραγματικά συμβαίνει επί δεκαετίες στο νησί μας . Έτσι ακριβώς κινούνται οι αιρετοί και πολιττευτές μας .. με αυτό το σκεπτικό λειτουργούν οι πολιτικάντιδες μας .. με αυτά τα μυαλά διοικείται το νησί μας και μετά ορισμένοι συνεχίζουν να έχουν ελπίδες για κάτι καλύτερο .
    Μέχρι να καταλάβει ο κόσμος , ο απλός κόσμος , ότι το κοινό καλό είναι και ατομικό ενώ το αντίθετο δεν ισχύει ... ότι το καλό του καθενός και καθεμιάς είναι να είμαστε ενωμένοι και να διεκδικούμε όλοι μαζί τα συμφέροντα του τόπου μας .. ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο ... δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε τίποτα από όσα μας ανήκουν και άλλοι τα διεκδικούν . 
    Μέχρι να κατανοήσουμε επιτέλους  το παιχνίδι του σάπιου κομματικού μηχανισμού και των υποτακτικών του θα κοιμόμαστε με την καραμπίνα κάτω από το μαξιλάρι μην τυχόν και ο αδερφός ... μας ρίξει . 
    Μέχρι να δούμε την αλήθεια κατάφατσα και όχι μέσα από το  στενόμυαλο , κομματοβαμένο και στενά τοπικιστικό συμφεροντολογικό πρίσμα .. θα μένουμε απλοί παρατηρητές του τρένου να περνά με άλλους επιβάτες ..... 
Τελικά μήπως δεν μας αξίζει να ζούμε σε αυτόν τον παράδεισο ;; ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.