Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟ

ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ.
ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ», ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,
ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ…ΗΤΟΙ,
Ν. 3723/2008, Ν. 3845/2010, Ν. 3872/2010, Υ. Α 2/ 43219/0025, Ν. 3965/2011,
Ν. 4031/2011, Ν. 4056/2012, Ν. 4079/ 2012 Κ.Τ.Λ.

ΛΟΓΩ «ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ» ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ,
ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 525 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2008 – 2014 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΘΕΙ..
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.
ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..
ΟΠΟΤΕ, «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ»..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ..
ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΑ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΤΛ

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.