Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ κ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ ...

Όλα χάνονται πίσω από λαμαρίνες ... γιατί ; 
 Πρόσφατα είχαμε την χαρά να ζήσουμε ένα έντονο και ξεχωριστό διήμερο διαφορετικών ενδηλώσεων στην πόλη μας ( εδώ ) και το οποίο και στηρίξαμε και μας άρεσε . Την ίδια ώρα είχαμε κάνει και τις προτάσεις μας για ενίσχυση
και παγιοποίηση του μιας και πιστεύουμε ότι η αναβάθμιση της πόλης και του νησιού μας είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον και την καταξίωση .
 Με το ίδιο πνεύμα και θέλοντας να δείξουμε ότι το ενδιαφέρον μας δεν είναι εφήμερο ή στιγμιαίο και ότι εμείς ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΡΔΟΣ ή ΟΦΕΛΟΣ   θέλουμε να τονίσουμε προς την ομάδα παρέμβασης ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις θέλουν στήριξη και την επόμενη μέρα και όχι μόνο όταν λαμβάνουν χώρα . Η προστασία και ανάδειξη των έργων είναι βασικά στοιχεία που θα δώσουν το απαιτούμενο κύρος , που θα προωθήσουν και στηρίξουν την επόμενη εκδήλωση κτλ , οπότε ας ασχοληθούν λίγο και με αυτό το κομμάτι . Εκτός αυτού το να μπορεί ο κάθε επισκέπτης της πόλης μας που έρχεται και θάρθει να απολαμβάνει τα έργα αυτά είναι προς όφελος και της πόλης αλλά και της προσπάθειας .
   Εμείς λοιπόν προτείνουμε προς την ομάδα παρέμβασης σε συνεργασία με το Λιμενικό ταμείο να προστατεύσουν τα έργα  απαγορεύοντας για αρχή το παρκάρισμα αυτοκινήτων μπροστά τους , όπως δυστυχώς γίνεται στα κτίρια του τελωνείου , ενώ ταυτόχρονα εύκολα και χωρίς σημαντικό κόστος μπορούμε να τα αναδείξουμε με το να τα φωτίσουμε λίγο τονίζοντας στον επισκέπτη την ύπαρξη τους . Είναι κρίμα να αφήσουμε την όμορφη αυτή προσπάθεια να πάει στράφι , στο έλεος του καθενός . Και επειδή κάποιοι θα διαμαρτυρηθούν για το πρόβλημα παρκαρίσματος εμείς έχουμε να προτείνουμε στο Λιμενικό ταμείο ..
.. ο χώρος απέναντι από τον σταθμό διαβατηριακού ελέγχου να αποδοθεί στους επισκέπτες του λιμανιού και να μην είναι μόνο για τις εταιρείες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων .
.. ο χώρος του τουριστικού λιμανιού μπορεί να μειωθεί , μιας και η άφιξη του πλοιαρίου από την γείτονα δεν θεωρούμε ότι απαιτεί τόσο πολύ χώρο για να εξυπηρετηθεί , και το υπόλοιπο να αποδοθεί στην διάθεση του επισκέπτη να παρκάρει το αυτοκίνητο του . Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε "δεσμεύσει " όλο το παλιό λιμάνι στο οποίο εξυπηρετούνταν τα πλοία της γραμμής . Σε κάποια συζήτηση δε για το θέμα πληροφορηθήκαμε ότι οι απαιτήσεις του νόμου για τις πύλες εισόδου απαιτούν κάποια ελάχιστα , αλλά εμείς θεωρούμε ότι με τις σωστές παρεμβάσεις αυτά λύνονται μιας και η λογική κάποια στιγμή πρέπει να επικρατήσει  του παραλόγου σε αυτό το νησί . Εξάλλου έχουμε και τον Βολευτή μας ο οποίος διατυμπανίζει και επαίρεται για την δυνατότητα παρέμβασης που τάχα μου έχει στην τάχα μου αριστερή κυβέρνηση που στηρίζει .. ας κάνει κάτι για τον τόπο του κιαυτός. 
   Τέλος θέλουμε άλλη μια φορά να προσκαλέσουμε και προκαλέσουμε τους συμπολίτες , τους συνησιώτες μας να προστατεύσουν όσα καλά γίνονται και να δραστηριοποιηθούν σε όσα άσχημα πρέπει να αλλάξουν γιατί όλα αυτά είναι συσσωρευτικά και έχουν θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο σε όλους μας ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.