Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

κ. ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ .. ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΣΤΕ ;

Εμείς θα συνεχίσουμε να διερωτόμαστε πάντως για τις αποφάσεις , ενέργειες και τρόπο διακυβέρνησης της χώρας .. την ίδια στιγμή που το ίδιο κάνουμε και για το επίπεδο αντίληψης , κατανόησης , πατριωτισμού κτλ των συμπατριωτών μας . Και πάνω στην προσπάθεια μας αυτή , να ενημερώνουμε όσο
πιο αντικειμενικά μπορούμε τους φίλους/ες μας , στην προσπάθεια μας να προκαλέσουμε την σκέψη τους και την επανεκκίνηση της εγκεφαλικής λειτουργίας θέλουμε να θέσουμε κάποιο ερώτημα και προς τον "δικό" μας Βολευτή , τον δήθεν αριστερό Σεβαστάκη ... τελευταίες μέρες βλέπουμε ένα πογκρόμ ενθουσιασμένων αναφορών από τα κρατικοδίαιτα , πουλημένα τσοντοκάναλα και ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης , που μπορούμε πλέον χωρίς ενδοιασμούς να την χαρακτηρίσουμε την πιο προδοτική και στημένη της μεταπολεμικής Ελλάδας , .... για τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΗΤΟΥ στα "γεμάτα " τουρίστες Ελληνικά νησιά και άλλους τουριστικούς προορισμούς . Το κυνήγι που έχει κλείσει πολλές επιχειρήσεις και θα κλείσει ακόμα όσες χρειαστεί αρκεί να ..ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΦΟΡΟΙ , ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ , ΑΣΗΚΩΤΑ ΒΑΡΗ  που έχουν ψηφίσει οι δοτοί υπάλληλοι που μας κυβερνούν .
   Αυτό όμως που δεν είδαμε να αναφέρεται , γράφεται πουθενά , μα πουθενά είναι ότι ο οργανισμός αυτός που αποφασίζει την καταστροφή της Ελληνικής επιχειρηματικότητας , που αποφασίζει να 'χτυπήσει" την φοροδιαφυγή και να έρθουν χρήματα στα ταμεία .. Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ  ΑΑΔΕ είναι μια ... 
Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα, με αποστολή τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, των τελωνειακών και λοιπών των δημοσίων εσόδων που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.
Απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές, παρά μόνο σε κοινοβουλευτικό έλεγχο.

   Αλήθεια αυτό το πέτυχε η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση .... εσείς λοιπόν κ. Σεβαστάκη έχετε κάτι να μας απαντήσετε για το θέμα ; ... έχετε κάτι να μας πείτε για το πόσο υπερήφανος ως 
" αριστερός " είστε όταν έχετε υπογράψει την λειτουργία της ΑΑΔΕ ; ... Αλήθεια κ. Σεβαστάκη είστε σε θέση να μας πείτε ..ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ .. ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ .. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.