Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ .... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ !!

Ακούγοντας τον Αντιπεριφερειάρχη  να γυρίζει και να διατυμπανίζει με υπερηφάνεια το "μεγάλο" έργο που γίνεται στο οδικό δίκτυο του νησιού μας γεννήθηκαν , άλλη μια φορά , κάποια ερωτήματα και απορίες , τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί σας κι εσείς κρίνετε ...
.. κ. Αντιπεριφερειάρχα δεν ακούσαμε να πείτε τίποτα απολύτως για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Δυτική
είσοδο της δεύτερης μεγάλης πόλης του νησιού μας , χάρις στο άλλο μεγάλο έργο του Κουρούντερε . Ένα έργο που βέβαια η προηγούμενη διοίκηση ξεκίνησε αλλά και που η τωρινή τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να αποτελειώσει . Αλλά πιθανότατα να παίζει ρόλο και η .. μεγάλη απόσταση του έργου από την πρωτεύουσα !!!
.. κ. Αντιπεριφερειάρχα , αφού όπως λέτε συνεχώς και τα χρήματα υπάρχουν και ο εργολάβος είναι πανέτοιμος γιατί άραγε το έργο της ασφαλτόστρωσης της πόλης του Καρλοβάσου δεν έγινε την άνοιξη ας πούμε ή δεν το κρατάγατε ακόμα λίγο για να γίνει τον Οκτώβρη και Νοέμβρη ; ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί η πόλη εν μέσω τουριστική περιόδου ; ... αλλά ξεχάσαμε ότι τότε , την άνοιξη , υπήρχε το έργο για το Πυθαγόρειο και την πρωτεύουσα και το φθινόπωρο δημιουργεί προβλήματα παρουσίας έργων στους επισκέπτες του νησιού ή ίσως έχουν προγραμματιστεί έργα σε σημεία του νησιού που έχουν μεγαλύτερο .. εκλογικό ενδιαφέρον !!! 
    Για άλλη μια φορά όμως εμείς δεν θα μείνουμε τόσο στις αποφάσεις του κ. Αντιπεριφερειάρχη αλλά κυρίως στις αποφάσεις και στις ενέργειες - αντιδράσεις που ΔΕΝ είδαμε από τους αιρετούς της πόλης και της περιφέρειας μας . Αλήθεια κανείς δεν "τόλμησε" να προστατεύσει τον τουριστικό χαρακτήρα της πόλης μας ειδικά τώρα που η σύνδεση με τα παράλια μας έχει κάνει πόλο έλξης ; ή μήπως αυτοί που ενεργοποιούνται ασχολούνται μόνο με συγκεκριμένα σημεία και συγκεκριμένες ενέργειες και δεν τους απασχολούν τα υπόλοιπα ; Αυτοί που έτρεξαν μάλιστα να φωτογραφηθούν δίπλα στα μηχανήματα και στα σημεία που σκάβεται η πόλη μας δεν αντιλήφθηκαν και δεν τους απασχόλησε κάτι παραπάνω από την στιγμιαία διαφήμιση και από το να εμφανιστούν δίπλα στην "ηγεσία" του τόπου ; ..... Κρίμα για όλους μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.