Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 510 " .. ΠΟΣΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η "ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 350 " ...

Όταν φθάνει η Ευρώπη να ... καταδικάζειthepressproject ) μια "αριστερή" κυβέρνηση για αντιλαϊκή πολιτική ε τότε για τι να μιλήσουμε ; ...  Και επειδή ορισμένοι θα τρέξουν να μας πουν ότι τα πρώτα μνημόνια τα έφεραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε πως όσα έταζε ο ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση .. ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ , τα ΞΕΧΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ   και ότι όχι μόνο στήριξε τα πρώτα μνημόνια αλλά έφερε και τα δικά του επιπλέον για να βάλει την τελική υπογραφή ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ... 
    Ας ξυπνήσουμε επιτέλους κάποια στιγμή όλοι εμείς οι Έλληνες και ας αποφασίσουμε τι θέλουμε για την πατρίδα μας και ποιοι μπορούν να τα πετύχουν ...... Ας αποφασίσουμε επιτέλους να δούμε την αλήθεια στα μάτια ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ . Ας αντιληφθούμε το μέγεθος και το βάθος της προδοσίας και ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.