Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΠΕΡΙ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ" ή ΜΗ .... ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ !!!

Αυτό όπως και τόσες άλλες χειρότερες φωτογραφίες 
που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ κυρίες και κύριοι 
Βλέποντας την διαφήμιση και την μεγάλη προβολή του εφετινού Athens Pridetilestwra ) αλλά και στην πρωτοφανή κυβερνητική στήριξη , υπουργοί πρώην και νυν , σύμβουλοι του Πρωθυπουργού , η Περιφερειάρχης , Βολευτές της αριστεράς , κατανοείς εύκολα γιατί χάθηκε η μπάλα και στην δήθεν
διαπραγμάτευση με τους "θεσμούς" αλλά  και στην καθημερινή διακυβέρνηση της χώρας .
    Το ότι ο καθένας  έχει το απόλυτο και μη διαπραγματεύσιμο δικαίωμα να διαχειριστή το κορμί και το μυαλό του όπως εκείνος  θέλει , το ότι η σεξουαλική ταυτότητα και ο προσανατολισμός του καθενός  είναι απόλυτα προσωπικό θέμα και απόφαση και εν τέλη το τι γουστάρει ο καθένας  να κάνει στο κρεβάτι του δεν αφορά και δεν απασχολεί κανέναν τρίτο ... ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΑΜΠΟΥ ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ και φυσικά το στηρίζουμε απόλυτα . Αλλά αυτό από τον εξευτελισμό του είδους και της προσωπικότητας προς χάριν τάχα μου της αναγνώρισης και της αποδοχής έχει τεράστια διαφορά . Το να θεωρείς ότι μέσα από την πρόκληση και τον ευτελισμό του δικαιώματος της ελεύθερης κατάθεσης άποψης είναι μεγάλο και τεράστιο λάθος . Το να στηρίζεις δε όλο αυτό το πανηγύρι ξεφτίλας και πρόκλησης για λόγους εντυπωσιασμού και δήθεν διαφορετικότητας , για λόγους πολιτικού κέρδους .... είναι ακόμα πιο εξευτελιστικό και ταπεινωτικό για αυτόν που το κάνει .
    Το ότι οι σημερινοί κυβερνώντες φθάνουν μέχρι αυτό το σημείο για να στηρίξουν τάχα μου την άλλη, την διαφορετική δήθεν οπτική και θέση τους απέναντι στα πράγματα , αποδεικνύει πόσο ανίκανοι είναι να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τα μεγάλα προβλήματα και θέματα της πατρίδας μας. Όταν βλέπεις να στηρίζουν την ξεφτίλα και τον μαρασμό για μικροπολιτικό όφελος .. τότε καταλαβαίνεις τον τρόπο που "διαπραγματεύονται " τα Εθνικά θέματα και πόσο εύκολο είναι για τους σοβαρούς τοκογλύφους επίδοξους κατακτητές της χώρας μας να τους "νικήσουν" ολοκληρωτικά ..... Ας το σκεφτούμε όλοι και όλες μας και ας πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό της πατρίδας και του Έθνους μας .
    Κλείνοντας θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στήριξης της διαφορετικότητας προς όλους που νοιώθουν "διαφορετικοί" , σε όλους και όλες που την βρίσκουν αλλιώς αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να τους προσκαλέσουμε να σταματήσουν να αυτοεξευτελίζονται και να προκαλούν με αισχρότητα την κοινωνία .. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.