Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ...

Radio Armonia 103,2 FM: Υψηλές διακρίσεις για το«Κτήμα Βακάκη»: Το «Κτήμα Βακάκη» απέσπασε χρυσό μετάλλιο στο Pythagorean Tetractys Red, αργυρό στο Pythagorean Epogdoon sweet και χάλκινο στο Pythagore...
   Άλλη μια επιτυχία για τα κρασιά του νησιού μας είχαμε πρόσφατα . Άλλη μια ιδιωτική προσπάθεια επιβραβεύεται συνεχίζοντας την καλή πορεία και παγιώνει την ποιότητα του προϊόντος του νησιού μας . Αυτό που επιβραβεύεται επίσης είναι η αγάπη , ο προγραμματισμός , η επιμονή και υπομονή αυτών που ασχολούνται σοβαρά με τον πρωτογενή τομέα και την σωστή διαχείριση του προϊόντος τους .
   Εμείς για άλλη μια φορά , όπως κάνουμε πάντα με όλες τις προσπάθειες όλων , στέλνουμε τις ευχές μας , τα μπράβο μας και ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον τα οποία να ανταποκρίνονται και σε εμπορικές επιτυχίες . Είναι προς το καλό όλου του νησιού και κυρίως των παραγωγών του ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.