Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ .... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ !!!

Επειδή υπάρχει και μια Ελλάδα που αντιδρά , μια Ελλάδα που αντιστέκεται , μια Ελλάδα που δεν κάθεται να ακούει την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα , μια Ελλάδα και κάποιοι Έλληνες που ... ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ... θεωρούμε ότι είναι ευθύνη μας να προτείνουμε την σωστή ενημέρωση , να σας βάζουμε να σκεφθείτε , να αναλογιστείτε και να κρίνεται χωρίς τον κομματικό βούρδουλα , χωρίς την κομματική πίεση .
   Όσο απλά αποδέχεστε αμαχητί και με χλευασμό τους όρους 'ψεκασμένος " , " απατεώνας " , καιροσκόπος κτλ που αποδίδει το σύστημα μέσα από τα απόλυτα ελεγχόμενα ΜΜΕ της χώρας , τόσο η προδοσία , το ξεπούλημα και η ταπείνωση θα διογκώνονται και θα ολοκληρώνουν την αποστολή τους . Όταν όμως σταματήσεις να είσαι πρόβατο , άβουλος υπάκουος υπήκοος .. όταν επιτέλους αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις πάλι το μυαλό και την κρίση που σου δόθηκε και αντιληφθείς , κατανοήσεις το μέγεθος της κοροϊδίας .. ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ....
ΕΣΥ κ ΕΜΕΙΣ λοιπόν έχουμε την δύναμη , την υποχρέωση και το δικαίωμα να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε , να δώσουμε ξανά την ελπίδα στις νέες γενιές , να επιστρέψουμε πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια του Ελληνικού και γενικά του Ανθρώπινου είδους .....
ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.