Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... " ΒΡΩΜΙΣΕ " Η ΒΟΥΛΗ !!

Αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά μπας και αντιληφθείτε την κοροιδία και την ρεμούλα που οι Εθνοπατέρες μας Βολευτάδες πολιτικάντιδες παίζουν εις βάρος μας όλες αυτές τις δεκαετίες .
Ειδικά όταν ακούς Βολευτή να σου λέει ότι ..." εγώ κάνω την γνωριμία και προτείνω και αν ο άλλος στον ιδιωτικό τομέα θέλει κάνει πρόσληψη ή όχι ..." ... ( Βλάχος στο 25 λεπτό ) . Αυτό ως απλό παράδειγμα .... 
    Στα υπόλοιπα απλά για πολλοστή φορά οσμιζόμαστε την βρώμα  της πολιτικής σκηνής . Καλά να πάθουμε μιας και αυτούς θέλουμε ... μιας και σε αυτούς αφήνουμε τις τύχες της χώρας μας ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.