Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ;;........

Όταν οι δοτοί πολιτικοί  υπάλληλοι της Νέας τάξης, που μας έχουν βάλει κυβερνήτες της  πατρίδα μας ,  κατατρομοκρατούν ειδικά την τελευταία δεκαετία τους Έλληνες ότι τυχόν έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε θα προκαλέσει την κατάρρευση
των πάντων , δεν θα έχουμε πετρέλαιο , δεν θα έχουμε φάρμακα , δεν θα έχουμε να φάμε ... εμείς τους πιστέψαμε , τρομοκρατηθήκαμε , βάλαμε την ουρά στα σκέλια και είπαμε .. σφάξε με αγά μου να αγιάσω !!! 
   Σήμερα λοιπόν επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι η Ελλάδα ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!! .... Εμείς λοιπόν που δεν θα είχαμε ούτε ασπιρίνη εξάγουμε στους Ευρωπαίους να φροντίσουν τον πονοκέφαλο τους !!!! ..... Σήμερα λοιπόν άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο υποτακτικός λαός είμαστε , πόσο εύκολα πλαθόμαστε , πόσο εύκολα καθοδηγούμαστε ως πρόβατα στην σφαγή τους.  
   Εμείς θα συνεχίσουμε να σας παροτρύνουμε πάντως να μην ακούτε , να μην λαμβάνεται αμάσητη τροφή ...  ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ... ΕΣΥ κ ΕΜΕΙΣ όλοι μαζί έχουμε την δύναμη , την υποχρέωση και το δικαίωμα να αλλάξουμε τα πράγματα και να κερδίσουμε όσα μας αξίζουν και μας έχουν κλέψει . Πρώτα από όλα την αξιοπρέπεια μας και μετά τον πλούτο μας ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.