Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ....

ΣΥΡΙΖΑ κατά Ελληνοφρένειας για... σεξιστικό βίντεο - Επιστολή στο ΕΣΡ: Με επιστολή τους στο ΕΣΡ 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετοί εκ των οποίων ανήκουν στην τάση των 53+, διαμαρτύρονται για ...σεξισμό σε βίντεο της σατιρικής εκπομπής Ελληνοφρένεια.
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως...
  Την ώρα που έχουν ψηφίσει την καταστροφή ουσιαστικά της χώρας , τον αφανισμό των Ελλήνων είτε μιλάμε για
μισθωτούς είτε για συνταξιούχους είτε για επιχειρηματίες , την υποδούλωση της πατρίδας μας .. την ώρα που έχουν δεχθεί την .. "Ανεξάρτητη Αρχή Εσόδων" που ελέγχεται από τους θεσμούς και το κράτος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΤΗΣ .. δηλαδή η αρχή που ελέγχει τα δημόσιο έσοδα είναι .. ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .... την ίδια αυτή ώρα οι Βολευτάδες δήθεν αριστεροί καλοπληρωμένοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης , ενοχλούνται !!! με τα τάχα μου σεξιστικά σχόλια μιας σατυρικής εκπομπής !!!!!! .
   Το αφήνουμε ασχολίαστο πλέον γιατί ούτε για αστείο δεν μπορούμε να το εκλάβουμε .... Απλά λέμε στους φίλους και φίλες μας να έχουν τον νου τους .. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ , ΑΠΟΨΗΣ , ΛΟΓΟΥ .... ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ" ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ..... Ο καθένας και η καθεμιά ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και ας κρίνει .. εμείς απλά .... ΓΕΛΑΜΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.