Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ .... ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!

Όταν είσαι Ηγέτης περήφανου κράτους και είσαι περήφανος να το υπηρετείς όταν είσαι ηγέτης με "Η" ..... 
Ας τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας που έχουν ξεχάσει τα πάντα από το παρελθόν ... που έχουν διαγράψει την ιστορία και τους προγόνους...που έχουν ξεπουλήσει τα πάντα.
Ας τα βλέπει ο Ελληνικός λαός που επιμένει να έχει κυβερνώντες ΑΝΑΝΔΡΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ... ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ .... ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ..... 
ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ !!! ... Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται , όπως θέλουν να πιστέψεις ... ΕΣΥ κ ΕΜΕΙΣ έχουμε την δύναμη , την υποχρέωση και το δικαίωμα να σώσουμε την πατρίδα , το Έθνος και τις επόμενες γενιές .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.