Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ... ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ;

Όσοι αγνοούν και ξεχνούν την ιστορία είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν .... 
Πάψε πια να είσαι ένα απλό πρόβατο , ένα άβουλο αγράμματο ον που απλά περιμένει από τους "σωτήρες " της Νέας Τάξης  μασημένη τροφή για να επιβιώσει . Πάψε πια να είσαι απλά ένα ρομπότ που προγραμματίζεται μέσα από την τηλεοπτική προπαγάνδα για να υπακούει τυφλά κάθε εντολή .. άκριτα και υποτακτικά . 
Αποφάσισε να ξαναγίνεις άνθρωπος , το πιο έξυπνο ζώο επί γης , ο κατ΄εικόνα και ομοίωση . Αποφάσισε να ξανακερδίσεις το δικαίωμα στην σκέψη και κρίση ... και κρίνε γιατί σύντομα οι επόμενοι στόχοι μπορεί να .. είμαστε εμείς !!
ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.