Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΑΝΑΤΡΟΠΗ : ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ .. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ;

Αυτό που μας αρέσει είναι ότι η " Ανατροπή" ακόμα αναρωτιέται ... μα και φυσικά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ !! Πολύ απλά είναι τα πράγματα .. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ όχι δεν μπορούμε . Τα στοιχεία που παρακάτω παραθέτει το δελτίο τύπου της " Ανατροπής" αποδεικνύει ότι μπορείς και με πιο λίγα να είσαι υγιείς και αυτοχρηματοδοτούμενος μιας και δεν είναι δυνατόν τα πιο μικρά νησιά από εμάς να είναι σε θέση να συντηρούν τα σφαγεία τους ενώ εμείς εδώ στο μεγάλο νησί δεν θα τα καταφέρουμε και θα μπούμε οικονομικά μέσα. Αλλά μια οδός αποφυγής των ευθυνών είναι η κατάθεση ... οικονομικοτεχνικών μελετών !!!! 
Δελτίο Τύπου ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ .. 
."Μελετώντας τα στοιχεία των σφαγείων στα άλλα νησιά, παρατηρούμε ότι στο νησί μας οι τοπικοί άρχοντες, ίσως για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και αψηφώντας την μελλοντική εξέλιξη του τόπου, δεν θέλουν να υπάρχει σφαγείο, εργαλείο για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, όπως πρέπει και επιβάλλεται λόγω και της νομοθεσίας.
Οι άλλοι δήμοι μπορούν, θέλουν… και εμείς βρίσκουμε εδώ και χρόνια προφάσεις ότι δεν είναι εφικτό; Δεν είναι βιώσιμο; Δεν μπορούμε;
Στα νησιά της Ελλάδας υπάρχουν 46 σφαγεία, ενώ η Σάμος δεν έχει…
Η πλειονότητα των σφαγείων αυτών ανήκει στους δήμους, οι οποίοι είτε τα εκμεταλλεύονται οι ίδιοι, είτε έχουν βρει τρόπο να τα λειτουργούν με ιδιώτες ή φορείς.
Τελικά οι άλλοι δήμοι μπορούν, θέλουν… εμείς;
Παρατηρούμε ότι και ενώ υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα στη χώρα μας, από το 2016 λειτούργησαν σφαγεία στην Άνδρο, Κέρκυρα, Κέα, Σίφνο, Κεφαλονιά, Αμοργό, Νίσυρο…
Οι άλλοι δήμοι μπορούν και θέλουν…
Μικρότερα νησιά από εμάς… Λήμνος, Σύρος, Λέρος, Αστυπάλαια, Νάξος, Πάρος, Τήνος, Κάλυμνος, Κω, Σκύρος, Μύκονος, Σύμη, Αλόννησος, Σκόπελος, Άνδρος, Κέα, Σίφνος, Αμοργός, Νίσυρος… έχουν σφαγεία… εμείς;
Τελικά οι άλλοι δήμοι και μπορούν και θέλουν… εμείς όμως;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.