Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΑΔΕΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ....

Όταν ήταν αντιπολίτευση ο Τσίπρας είχε πολύ σωστά πει ότι μια κυβέρνηση που οι δημοσκοπήσεις της δίνουν 15% .. δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά , δεν έχει την δεδηλωμένη ..... Σήμερα που είναι εκείνος κυβέρνηση συνεχίζει να κρατά την εξουσία παρόλο που οι δημοσκοπήσεις του δίνουν λιγότερα ποσοστά αλλά κυρίως που η πραγματικότητα δείχνει ... 3-4 % το πολύ !!!! .
   Άλλη μια φορά αυτό αποδεικνύει ο αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα σε ομιλία μάλιστα βασικότατου Υπουργού .. της Οικονομίας και " Ανάπτυξης" ...μάλιστα, αν αφαιρέσει κανείς βουλευτές, περιφερειακούς συμβούλους της συμπολίτευσης , κομματάρχες και πολιτευτάδες αλλά φυσικά και τους πάντα πλέον παρόντες …αστυνομικούς της Ασφάλειας για την "προστασία" των ..αριστερών Υπουργών (;;) , τότε ο αριθμός αυτός γίνεται ακόμη μικρότερος!
   Αυτή είναι η δύναμη σας λοιπόν κ.κ της ψευτοαριστερής αντίληψης , μέχρι εδώ φθάνουν τα κουκιά σας και πάλι πολλά είναι .... Αλλά να ΞΕΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ !!! .... Αυτή είναι λοιπόν η αντίληψη για αξιοκρατία και ισότητα που έχει η Αριστερά ; .. Αυτή είναι η οπτική για την εξουσία .. που τάχα μου πηγάζει από τον λαό και είναι για τον λαό ;;;; ..
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ .... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΒΟΥΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.