Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ .. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ ;


Πρόσφατα είδαμε , σε άλλα σημεία και τόπους όμως , ότι όταν θες μπορείς , όταν έχεις όραμα κάτι θα καταφέρεις , όταν ασχολείσαι με τον τόπο σου και την ανάπτυξη του κάπου θα βγει  αλλά εμείς εδώ σε αντίθεση ασχολούμαστε με όσα εξασφαλίζουν αυτοπροβολή , ευκαιρίες για ταξίδια και συναντήσεις ,
με όσα δημιουργούν ένα μύθο γύρω από το πρόσωπο της εξουσίας . Το πρόσωπο να φαίνεται , φωτογραφίες να βγάζουμε , δημοσιοποίηση να πετυχαίνουμε .... και ο τόπος πάει καλά !!!!!!
    Εμείς ασχολούμαστε με φανφάρες όταν κάπου αλλού ασχολούνται με την ουσία , με την ουσιαστική και πρακτική στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας . Όσο εμείς ασχολούμαστε με φιλοσοφία , παράτες και φωτογραφήσεις κάπου δίπλα μας βάζουν τις βάσεις στήριξης του τόπου τους , με την δημιουργία υποδομών για να στηρίξουν το αύριο και να δώσουν μια προοπτική στους κατοίκους τους . Κάπου αλλού δίπλα μας οι αιρετοί , ο οργανισμός που λέγετε Δήμος ασχολείται να προσφέρει , να δημιουργήσει , αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και κατανοώντας την αποστολή που του ανατέθηκε ...
     Μέσα από τις προτάσεις μας  εμείς και παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στο θέμα και είχαμε θέσει τα ερωτήματα μας ( π.χ  εδώ , εδώ και εδώ ) και είχαμε προσπαθήσει να δώσουμε μια άλλη οπτική . Είχαμε προσπαθήσει να μεταφέρουμε μια άποψη και απαίτηση της κοινωνίας , αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να "πείσουμε" τους υπεύθυνους , δεν καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε τα κοινωνικά "αισθητήρια" της εξουσίας . 
    Σήμερα λοιπόν μέσα στην κρίση και στην οικονομική λειψυδρία  ( kosnews24 ) οι αιρετοί στο γειτονικό νησί της Κω έχουν καταλάβει ότι πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με τον πρωτογενή τομέα , να στηρίξουν την τοπική οικονομία , να προωθήσουν , να προστατεύσουν και να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα , την τοπική ιδιαιτερότητα . Αυτοί κάτι μπορεί να καταφέρουν ... εμείς τελικά τι θα κάνουμε ;

1 σχόλιο:

  1. MA !! AYTO !! EINAI TO ZHTOYMENO!!H AYTOPROBOLH TΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ Η ΔΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Η ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΙΚΗ ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΙ ΕΙ> ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΓΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥΣ !! ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ !!>>>ΗΓΟΥΝ !! ΕΙΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ !! ΑΡΧΟΝΤΑ!! ΣΥΝΤΡΟΦΕ !! ΑΓΑ ΜΟΥ !! ΕΕ?? ΤΙ? ΑΛΛΑ?? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ......ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ .....ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!!???,,,,ΑΛΛΑ ?? ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ !!! ΟΙ ΜΗ !! ,,,,,ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ !!!! ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ !!! >ΝΗΣΟΣΩΤΗΡΕΣ !! ΝΗΣΟΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ !!ΝΗΣΟΛΑΓΝΟΙ !! ΝΗΣΟΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ !!!!ΝΗΣΟΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ !!! ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.