Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΑΛΛΟΥ ΘΑΥΜΑΤΑ ... ΕΔΩ ;;


Το επαναλαμβάνουμε για να δείξουμε άλλη μια φορά τι σημαίνει .. εργάζομαι για τον τόπο μου και για το κοινό συμφέρον  ( ikariaki.gr ) . Ρίξτε μια ματιά και μετά ας γυρίσουμε όλοι το κεφάλι μας προς το εσωτερικό , προς το νησί μας για
να ξαναδούμε λίγο τα πράγματα. Να δούμε τελικά στο δικό μας τόπο τι συμβαίνει , ποιες αποφάσεις λαμβάνονται , προς ποιου το συμφέρον και γιατί .

    Ας αντιληφθούμε όμως το κυριότερο από όλα ... την συμμετοχή , την ενεργοποίηση του κόσμου που κάτω από μια εμπνευσμένη καθοδήγηση και ηγεσία που είχε όραμα , πρόγραμμα και όρεξη για δουλειά . Ο κόσμος αγκάλιασε το όραμα , στήριξε την προσπάθεια , ενεργοποιήθηκε και τελικά πέτυχε . Πέτυχε αυτό που σε εμάς φαίνεται ακατόρθωτο , μακρινό , άπιαστο ... γιατί απλά το προσπάθησαν ενωμένοι .
   Εμείς όμως αλήθεια .. πόσο αγαπάμε τον τόπο μας ; .. ποιο το δικό μας όραμα ; .. ποια η δική μας προσπάθεια ; .. ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ;;;
Η ευθύνη είναι τελικά δικοί μας και κανενός άλλου .... όταν τελικά το καταλάβουμε αυτό και συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα τότε ίσως καταφέρουμε κάτι να αλλάξουμε κι εμείς για το νησί μας . Όταν αυτοί εκεί με μόνο όπλο τους την κτηνοτροφία μπορούν .. σκεφτείτε εμείς που έχουμε θάλασσα , βουνό , ιστορία , γεωγραφικό σημείο και τόσα άλλα πλεονεκτήματα τι μπορούμε να πετύχουμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.