Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΥΛΗΣ : ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ

Αναφορικά με τα νέα μέτρα που εντέλλεται η Βουλή να ψηφίσει και εγκρίνει , το λεγόμενο και 4ο  μνημόνιο  η τελευταία αναφορά της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής είναι καταπέλτηςεδώ ) .... ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ χωρίς αμφισβήτηση καμία .
   Εμείς λοιπόν θέτουμε το ερώτημα προς τον "δικό" μας Βολευτή , τον δήθεν αριστερό κ. Σεβαστάκη ....
.. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ;
.. ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ;
.. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ;
.. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ... ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ;;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ .. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ .. ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ .. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.