Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ... ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Όταν στην χώρα μας πλέον δεν υπάρχει μπέσα και τσίπα ούτε στον πρόεδρο της Βουλής τότε αλήθεια ποια ελπίδα και για ποιο αύριο ;;;; .....
   Αλήθεια εσείς κ. Σεβαστάκη τι έχετε να μας απαντήσετε ;.... έχετε μήπως να κάνετε καμιά βαρύγδουπη πάλι δήλωση ή απλά θα πείτε για άλλη μια φορά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και μετά θα συνεχίσετε .. την αντιπολίτευση στην εξουσία ;; 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.