Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΤΑ .. "ΨΕΥΤΙΚΑ" ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ !!!

Μήνυμα του βουλευτή Σάμου για την 9η Μαΐου
  Επειδή κάποια στιγμή η κοροϊδία έχει και τα όρια της εμείς θέλουμε απλά να πούμε δυο λόγια στον Βολευτή μας , τον δήθεν αριστερό Σεβαστάκη ...
-- Η εποποιία των Ελλήνων στην Εθνική αντίσταση έγινε κόντρα στον φασισμό και ναζισμό που .. εσείς σήμερα έχετε προσκυνήσει , που
εσείς σήμερα υπηρετείτε και ως καλοί υπηρέτες καθημερινά αγωνιάτε να σας το αναγνωρίσουν τα αφεντικά σας .
-- Αυτό που καταφέρατε σήμερα κ. Βολευτά είναι να αποδείξετε επιτέλους μετά από δεκαετίες ότι η αριστερά σας είναι το ίδιο δομικά αντιπατριωτική και αντεθνική όσο και ο φασισμός . Αυτό που αποδείξατε με τις πράξεις και αποφάσεις σας είναι ότι είστε η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος και ότι πέραν της ονομασίας , του χρώματος της κουκούλας , της μάσκας που φοράτε .. είστε το ίδιο και το αυτό .
-- Αυτό που μας δείξατε είναι απλά ότι η αριστερά σας είναι το ίδιο επικίνδυνη όσο και ο φασισμός . Με τις πράξεις , κινήσεις και αποφάσεις σας μας δείξατε ότι  δυστυχώς το Ελληνικό αίμα που πότισε τα πάτρια εδάφη πήγε τσάμπα , άδοξα και τελικά χωρίς να πετύχει τον σκοπό της Εθνικής ανεξαρτησίας και της εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στην χώρα μας .
    Γιαυτό είναι καλύτερα να σιωπάτε μπροστά στην ιστορία , είναι προτιμότερο να σταματήσετε να βεβηλώνετε τους νεκρούς και όσους έμειναν πίσω ζώντας ως ζωντανοί νεκροί αναπολώντας και αναμένοντας ακόμα να μας χτυπήσει την πόρτα η δημοκρατία , η ανεξαρτησία , η αυτοδυναμία μας . Γιαυτό είναι καλύτερα να αντιληφθείτε επιτέλους το κακό που έχετε κάνει όλοι σας στην πατρίδα μας και το μέγεθος της προδοσίας ... αλλά θα μου πείτε ο λαός έχει μάθει να κυβερνάτε από προδότες και ανθέλληνες οπότε εσείς γιατί να χάσετε τώρα τα προνόμια σας !!!! ..... 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ .. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΑΒΟΥΛΑ .... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.