Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΠΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ;;;

ΨΑΞΕ,ΜΑΘΕ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ,ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ,ΑΠΑΙΤΗΣΕ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ...
Τίποτα δεν είναι όπως θέλουν να μας πείσουν , τίποτα δεν γίνεται για την προστασία του ανθρώπου , των πολιτών . Όλα γίνονται για έναν και μόνο λόγο και αυτός δεν είναι άλλος από την παγκόσμια επικράτηση της Νέας Τάξης , για να σταλθούν σε όλους επί γης τα μηνύματα της κυριαρχίας των λίγων και "εκλεκτών" ... ΕΣΥ , ΕΜΕΙΣ θα ..
.. συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι την καταστροφή μας ;
.. συνεχίζουμε από τον καναπέ μας να παρακολουθούμε και να ποτιζόμαστε από την τηλεοπτική προπαγάνδα ;
.. συνεχίσουμε να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τις ποινές που κάποιοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς καν να μας λένε τις κατηγορίες ;
.. συνεχίσουμε να είμαστε τρομοκρατημένοι από έναν αόρατο κατακτητή ; 
ΕΣΥ κ ΕΜΕΙΣ έχουμε την δύναμη , την υποχρέωση και το δικαίωμα να αντιδράσουμε , να επαναστατήσουμε , να μην επιτρέψουμε στους λίγους να καταστρέψουν και την ζωή των επόμενων γενιών όπως ακριβώς έκαναν και στις δικές μας .... ΜΠΟΡΟΥΜΕ .. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ;;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.