Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ..ΔΑΣΟΣ ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ ;;;;

Είναι τελικά τόσο δύσκολο να μπορέσουμε σε αυτό το νησί να ενωθούμε απέναντι στα τόσα μικρά και μεγάλα προβλήματα που έχουμε και που μας φορτώνουν συνεχώς ; .... Είναι τελικά τόσο δύσκολο σε ορισμένους να αντιληφθούν ότι το συμφέρον , το καλό του νησιού μας , το καλό όλων μας , η ανάπτυξη και πρόοδος του τόπου μας είναι θέματα υπεράνω κομμάτων , ιδεολογικών εγκλωβισμών , στενόμυαλων απόψεων και θέσεων ; ... Πόσο δύσκολο είναι επιτέλους να αποτινάξουμε από πάνω μας τις παλιές σάπιες και καταστροφικές πρακτικές του διαίρει και βασίλευε προς μικροπολιτικά και μικροκομματικά οφέλη ;... Επιτέλους ας αποφασίσουμε να γίνουμε λίγο περισσότερο τοπικιστές , να αγαπήσουμε τον τόπο μας , να δούμε με καθαρά μάτια χωρίς παρωπίδες και στεγανά και να ενωθούμε για το κοινό καλό , για να δούμε το νησί μας όπως του αρμόζει και του αξίζει ;;; ...... Παραθέτουμε λοιπόν την ανακοίνωση - απάντηση που μας ήρθε από την ΕΣΥ Βαθέος προς την ανακοίνωση της Σάμος ΣΟΣ και ο καθένας και η καθεμιά  ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ...  

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΑΘΕΟΣ
Θεμ. Σοφούλη, Αρ 105, ΤΚ 83103, Σάμος, ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ. 997968413, Δ.Ο.Υ. Σάμου,
Tηλ:2273081444|Email:esyvatheossamou@gmail.com|Web: www.e-sy.gr/vathi


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Με μακροσκελή ανακοίνωσή της στο Σαμιακό βήμα, η επιτροπή ΣΑΜΟΣ SOS, γνωστοποιεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να καταργήσει την ιστοσελίδα, δια της οποίας μέχρι πρόσφατα, προέβαλε δημόσια τις θέσεις και τις δράσεις της.
Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε επιτροπής, να συγκαλείται και ν’ αποφασίζει κατά πλειοψηφία, όταν αντιμετωπίζει εσωτερικές λειτουργικές διαφωνίες.
Το να υποκρίνεται όμως δημόσια, δεν αποτελεί δικαίωμα της, διότι έτσι προκαλεί μέγιστη βλάβη, στο σκοπό της αρχικά ευπρόσδεκτης σύστασής της.
‘Όταν η επιτροπή δηλώνει εξ αρχής ακομμάτιστη, θα πρέπει πρωτίστως αυτή να κατανοεί τον ορισμό και φυσικά να τον σέβεται. Αν πράγματι τον κατανοούσε, δεν θα επέλεγε στην πρώτη κιόλας παράγραφο της ανακοίνωσης της, να εκδηλώσει πολιτική μισαλλοδοξία, κατά του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Κι αν στοιχειωδώς σέβονταν πράγματι το ακομμάτιστο -που δημόσια επικαλείται- δεν θα προχωρούσε και σε πρόσθετους υβριστικούς χαρακτηρισμούς «μόρφωμα» γεγονός που επισείει ακόμη και ποινικές ευθύνες, για τους υποτίθεται κομματικά ανεπηρέαστους, που ως εκπρόσωποι της Σάμος SOS, υπογράφουν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.
Η Ελλήνων Συνέλευσις (Ε.ΣΥ) Βαθέος Σάμου είναι μια ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αστικού χαρακτήρα και επίσημο μέλος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις. Τα μέλη της, είμαστε Σαμιώτες, Έλληνες Πολίτες, ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα, δεν υπηρετούμε κόμματα, δεν χρωματιζόμαστε από ξενόφερτες αποχρώσεις και δεν εγκλωβιζόμαστε σε δογματικές ιδεολογίες.
Από σεβασμό στον αρχικό σκοπό της κίνησης (Σάμος SOS) δεν θα προχωρήσουμε άμεσα στα επέκεινα. Αλλά, ας λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι υπογράφοντες την εν λόγω ανακοίνωση, ότι αν επαναλάβουν οτιδήποτε ανόητα προσβλητικό, θα λάβουν τη δέουσα θεμιτή και πολιτική απάντηση. Διότι οφείλουν να ενεργούν με ηθική συλλογική σοβαρότητα, έναντι αυτού, που οι πολίτες της Σάμου, τους αναθέσαμε να εκπροσωπήσουν.
Το γεγονός ότι τους εμπιστευτήκαμε να διαχειριστούν μία Πανσαμιακή κίνηση τους τιμά.
Όταν όμως επιχειρούν να χρεώσουν τα μέλη της επιτροπής που διαφώνησαν, με πολιτικές ¨ενοχές¨ -οι επώνυμα υπογράφοντες την ανακοίνωση- σφάλουν δημοσίως ανεπανόρθωτα.
Προ πάντων όσοι εξ αυτών υπήρξαν διακριτά ωφελημένοι ως φανατικοί χειροκροτητές και αδιάλειπτοι σύντροφοι των ¨διακεκριμένων¨ πολιτικών, που είναι ήδη καταδικασμένοι για τα έργα τους στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, υπόδικοι για κακουργηματικές πράξεις και νυν φυλακισμένοι, για πολλαπλές υπεξαιρέσεις δημόσιου χρήματος μεγάλης αξίας.
Το ερώτημα που αιωρείται αναπάντητο, είναι αν τα μέλη της Σάμος SOS, συνηγορούν με την εν λόγω ανακοίνωση της επιτροπής, ή αποτέλεσε μεμονωμένη σκόπιμη έμπνευση.
Συνεπώς, πριν η επιτροπή τοποθετηθεί δημόσια, καλείται πρώτα να ρωτήσει, αυτούς που της ανέθεσαν να τους εκπροσωπεί.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΑΘΕΟΣ ΣΑΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.