Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ;;

My Samos: Ένα blog για τη Σάμο: Έως 31/5 οι άδειες για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων...: Οι επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται δημοτικό κοινόχρηστο χώρο (τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ή έκθεση εμπορευμάτων σε πεζοδρόμια, πλατε...
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα της πλατείας στο Καρλόβασι , στο μπάχαλο και την ανομία που επικρατεί εκεί και τώρα που ανακοινώνεται ότι μέχρι τέλος Μαίου θα πρέπει να έχουν εφοδιαστεί οι επιχειρήσεις με την σχετική άδεια θα περιμένουμε για άλλη μια φορά να δούμε μήπως και τελικά κάποτε ... αποκατασταθεί η νομιμότητα και η ομαλότητα της πλατείας .
   Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η αιρετή διοίκηση , αν θα αποφασίσουν να επιβάλλουν τον νόμο , να προστατεύσουν την δημόσια αποστολή του χώρου και φυσικά αν ταυτόχρονα θα προστατεύσουν τα οικονομικά του Δήμου για τα οποία τόσο έντονα και με τόσο κλάμα μας παραπονιούνται και το έχουν ως καραμέλα στο στόμα κάθε φορά που "επιβάλλεται" να δικαιολογηθούν για την ανικανότητα και ανυπαρξία τους . Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν .....  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.