Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ !!!

Η παράνομη επιβολή του χρέους είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
 με τα μνημόνια, κυρίαρχα γιατί στοχεύει και στοχοποιεί έναν λαό στον πυρήνα των πιο θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων του, στην υγεία, στην παιδεία, στην κοινωνική πρόνοια και ασφάλιση, αλλά και των ατομικών δικαιωμάτων, στην αξιοπρέπεια, αλλά και των εργασιακών δικαιωμάτων και εκείνων των δικαιωμάτων που συνδέονται με την πνευματική του ανάταση και με το φρόνημά του, ανέφερε μεταξύ άλλων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.