Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ....

Ένα από τα μεγάλα θαύματα των προγόνων μας , παγκόσμιο μνημείο και σημείο αναφοράς . Δυστυχώς ,όπως και τόσα ακόμα , είναι άλλο ένα παράδειγμα ανικανότητας της αιρετής διοίκησης να εκμεταλλευτεί τα προνόμια , τα ατού του τόπου μας . Τόσα χρόνια , δεκαετίες το συγκεκριμένο θαύμα τεχνικής παρέμενε είτε κλειστό είτε υπολειτουργούσε και το νησί μας έχανε και έχανε και έχανε .... Τα συμπεράσματα δικά σας !!! .. Ακόμα και το ότι η συγκυρία που έφερε το Ευπαλίνειο να "ανοίγει" για το κοινό από την πιο άσχετη , δοτή , υποταγμένη και προδοτική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης .. ε κάτι λέει για το ριζικό αυτού του τόπου ..δεν το νομίζεται ;;; .. ( εδώ )
Αλήθεια κάποια στιγμή δεν νομίζεται ότι θα πρέπει να γίνουμε ως πολίτες λίγο πιο απαιτητικοί ; .. να απαιτούμε και όχι να επαιτούμε ; .. να συμμετέχουμε και όχι αμέτοχα να παρατηρούμε ; .... Δεν πιστεύεται ότι πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν , αυτά που μας αξίζουν ; ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.