Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ " ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ " ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ....

aegaio: ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ Σάμος την 24/4/2017 Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε σε επιστολή επαγγελματικών συ...
 Μια απάντηση προς τα "θέλω " και " απαιτώ" της πρωτεύουσας η οποία αποδεικνύει για πολλοστή φορά το ποιοι και γιατί συντηρούν τις τοπικιστικές "διαμάχες και διαφορές " και η οποία θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό  . Μια επιστολή απάντηση που για εμάς θα έπρεπε να είχαν συνυπογράψει όλοι οι επαγγελματίες του νησιού που δραστηριοποιούνται εκτός πρωτευούσης για να δοθεί επιτέλους μια μεγάλη , δυναμική απάντηση σε αυτούς τους λίγους συμφεροντολόγους της πρωτεύουσας ότι ..φθάνει μέχρι εδώ !!!
    Είναι πλέον πασιφανές σε όλους , ακόμα και τους μέχρι τώρα πιο σκεπτόμενους , ποιο είναι το πρόβλημα του νησιού μας , ποιοι ευθύνονται για τον μαρασμό του , ποιοι και γιατί θέλουν να συντηρούν τοπικιστικές διαφορές και κόντρες . Τα συμπεράσματα δικά σας ......  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.