Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .. ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ !!

Λόγω και των ημερών θέλουμε να σας θυμίσουμε , να σας βάλουμε να σκεφτείτε ξανά , να ξανακούσετε και να κατανοήσετε κάποιες αλήθειες που δυστυχώς έντεχνα και με προπαγανδιστικό τρόπο που θυμίζει άλλες εποχές μας επέβαλαν να ξεχάσουμε .
Ας ελπίσουμε και ευχηθούμε  λοιπόν όχι στην ανάσταση της Ελλάδας με τον τρόπο που μας ετοιμάζουν και μας προωθούν .... αλλά την ανάσταση των μυαλών και της συνείδησης των Ελλήνων μπας και καταφέρουμε πρώτα από όλα να διώξουμε τους προδότες , τους δοτούς , τους υποταγμένους . Μπας και καταφέρουμε να κυβερνήσουν την πατρίδα μας Έλληνες πατριώτες , περήφανοι για την καταγωγή τους πολίτες που δεν δέχονται πλέον να είναι υπόδουλοι , υποταγμένοι , πρόβατα προς σφαγή .
ΕΣΥ κ ΕΜΕΙΣ έχουμε την δύναμη ,  την υποχρέωση και τελικά το απόλυτο δικαίωμα να το κάνουμε και μπορούμε ... θέλουμε όμως ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.