Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ .... (15)

Συνεχίζοντας το οδοιπορικό στην πόλη και την περιοχή μας και επανερχόμενοι στην παραλία του ποταμιού θέλουμε να δείξουμε την σημερινή κατάσταση του δρόμου , να θέσουμε κάποια ερωτήματα και να καταθέσουμε και κάποιες προτάσεις . Το σημαντικότερο που θέλουμε όμως είναι να σας
κάνουμε να αντιληφθείτε την κατάντια της περιοχής , την ανικανότητα και την ανοργανωσιά των τοπικών αρχών παρόλο που κατά την άποψη των αιρετών μας αλλά και της Αυτού εξοχότης του Δημάρχου μας..ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ !!!! ...
   Πρόσφατα δε πραγματοποιήθηκε άλλη μια ημέρα "εθελοντισμού" , για άλλη μια φορά "γέμισε" ο τόπος , οι παραλίες , οι δρόμοι εθελοντές που ανέλαβαν να υποκαταστήσουν τις αρχές και υπηρεσίες και να προσπαθήσουν να ομορφύνουν κάπως το περιβάλλον , να συμβάλλουν στην διαμόρφωση καλύτερου επιπέδου καθημερινότητας στην καθημερινότητα μας , να αναδείξουν κάποιες ομορφιές του τόπου μας . Εμείς οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο σε όλους και όλες αλλά και να τονίσουμε για άλλη μια φορά την θέση μας ότι ο πολίτης δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποκαθιστά τις αρχές και υπηρεσίες απλά να συνδράμει και να δίνει ένα χέρι βοηθείας συμπληρώνοντας τις εν μέρη . 
    Αλλά το θέμα δεν είναι να πάρουμε όλοι μας από ένα κασμά , ένα φτυάρι και μια σκούπα και να βγούμε να καθαρίσουμε τους δρόμους και τις παραλίες . Το θέμα δεν είναι να θέτουμε ως εθελοντική προσφορά το σκούπισμα , το μάζεμα των σκουπιδιών που μήνες παραμένουν εκεί ανενόχλητα , το κόψιμο κάποιων κλαδιών που πλέον έχουν καταντήσει επικίνδυνα για τους πολίτες . Το θέμα είναι να είμαστε ενεργοποιημένοι όλο τον χρόνο , κάθε μέρα και να απαιτούμε , να διεκδικούμε , να παρεμβαίνουμε και φυσικά και να συνδράμουμε όπου και όσο πρέπει . Το θέμα είναι να πιέζουμε τις αρχές και την εξουσία να πράξει επιτέλους το καθήκον της , έστω στο ελάχιστο. 
   Αν λοιπόν σας ικανοποιεί η εικόνα αυτή που έχει το οδικό δίκτυο προς την παραλία του ποταμιού , αν θεωρείτε ότι πρέπει και η φετινή σεζόν να μας βρει με τέτοια χάλια , αν είστε ικανοποιημένοι που οι επισκέπτες θα μας κάνουν για άλλη μια φορά αρνητική συζήτηση , που θα μας δυσφημίσουν , που θα τρομάξουν κτλ κτλ .. τότε όλα καλά , ας συνεχίσουμε να σκουπίζουμε και όλα καλώς . Αν όμως δεν είστε ικανοποιημένοι , αναμένουμε άμεσα τις αντιδράσεις σας , είτε ως σύλλογοι είτε ως άτομα είτε ως επαγγελματίες της περιοχής . Έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές παλαιότερα στο θέμα και στους επαγγελματίες της περιοχής που πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν και ενωμένοι να ψάξουν λύσεις αλλά ακόμα η κατάσταση παραμένει ως έχει και χειροτερεύει κιόλας δυστυχώς . Αλήθεια ίσως θάπρεπε αντί να πιάσουμε τις σκούπες και τα φτυάρια να βρούμε κάποια τσουβαλάκια με άσφαλτο και μόνοι μας να μπαλώναμε τις τρύπες που εγκυμονούν και πολλούς κινδύνους για αυτοκίνητα , μηχανάκια και ανθρώπινες ζωές ; .. 
 Γιατί όσο εμείς δεν αντιδρούμε κάποιοι εσκεμμένα λειτουργούν και αποφασίζουν εις βάρος μας . Κάποιοι δυστυχώς που μας μιλάνε και για "ισότητα" κτλ στην πράξη  προσπαθούν με νύχια και με δόντια για το ακριβώς αντίθετο .. απλά γιατί ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ , ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ" .....  
  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.