Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΠΑΛΙ Η ΙΚΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .... ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΥΣΑ !!!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους συμπατριώτες της Ικαρίας που καταφέρνουν πάντα να πρωτοπορούν . 
Αλήθεια , εκεί στην Περιφέρεια πήραν χαμπάρι να στηρίξουν την προσπάθεια ή είχαν τα μάτια και τα αυτιά τους ολοκληρωτικά στην .. αποδυνάμωση και αποξήλωση του τομέα πολιτισμού ; ή μήπως επειδή το Φεστιβάλ γίνεται εκτός Μυτιλήνης δεν έπρεπε όπως και όλα τα άλλα να τύχει στήριξης ; ... Καλά θα ήταν να μας απαντήσει τόσο η Περιφερειάρχης όσο όμως και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου και Ικαρίας ........ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.