Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !!

Η στιγμή που δείχνει ακριβώς το τεράστιο και ίσως μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι όταν ... την ώρα που μια απελπισμένη πολίτης προσπαθεί να εκδηλώσει την αγανάκτηση της προς τον Πρωθυπουργό της χώρας , τον αρχηγό της κυβέρνησης που ευθύνεται για την αγανάκτηση των πολιτών με τα μέτρα και την πολιτική που εφαρμόζει , βρίσκεται πάντα , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ  , ο τύπος αυτός το σκληρό ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ  που φροντίζει να ρεζιλέψει και εξευτελίσει την κατάσταση και τους πολίτες . 
   Αυτά τα κομματόσκυλα , οι κομματικοί  στρατοί που τα κόμματα μελετημένα και με έξοδα του Ελληνικού λαού έχουν φτιάξει δεκαετίες τώρα είναι που δεν επιτρέπουν την σωτηρία της πατρίδας μας .... ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ , ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ... ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.