Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ !!!! ....

Παρέμειναν στις θέσεις τους οι Αντιδήμαρχοι - Επαληθεύτηκε το πρωτοσέλιδο του 'Σ.Β.': Καμία αλλαγή, παρά τις σχετικές φημολογίες κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν έγινε στα πρόσωπα των 5 αντιδημάρχων Σάμου. Το π...
  Τελικά με μεγάλη καθυστέρηση δόθηκε η απάντηση στους πολίτες του νησιού μας από την Αυτού εξοχότης τον Δήμαρχο μας ... ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ  !!!! και γιαυτό δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο οργανόγραμμα του Δήμου , ότι δεν απαιτείται νέο αίμα , νέα προοπτική , νέα οπτική . Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να διατηρηθούν οι παραταξιακές και κομματικές ισορροπίες , να καλυφτούν και κάποιοι που κατά καιρούς εξέφρασαν κάποιες αντιρρήσεις αλλά τώρα πλέον επανήλθαν στον "σωστό"  δρόμο και καταθέτοντας ξανά τα διαπιστευτήρια τους δήλωσαν πάλι "πρωτοπαλίκαρα " της παράταξης και του κόμματος , να μην δημιουργήσουμε ρήγματα αλλά και να μην υπάρξει σκέψη αντίδρασης στον αρχηγό . 
    Τώρα όλο αυτό επειδή εμάς μας προσπερνάει ... το αφήνουμε στην κρίση και τον σχολιασμό τον δικό σας ... και ας ευχηθούμε για καλύτερες μέρες ....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.