Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ .. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ !!!

RADIO ARMONIA SAMOS: Φωνή απόγνωσης από την Υδρούσα: Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει ξεκινήσει να ταλαιπωρεί τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος της Υδρούσας ένα μεγάλο πρόβλημα, το ο...
    Καθημερινά εμφανίζονται τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της περιοχής μας , καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της ταλαιπωρίας που όλοι μας βιώνουμε και δείχνουν ότι το πράγμα
δεν πάει και τόσο καλά . Καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες βιώνουν την απραξία , την ανικανότητα ,την αδυναμία να παρθούν οι σωστές αποφάσεις της αιρετής διοίκησης μιας και τα προβλήματα μεγαλώνουν , εμφανίζονται σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας , πολλαπλασιάζονται και όλα επιστρέφουν στις δικές μας πλάτες .
   Οδικό δίκτυο με πολλά προβλήματα που επιδεικτικά μένουν άλυτα προς .. τιμωρία και συμμόρφωση (;;) . Αλήθεια μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε ακούσει είναι υποσχέσεις , είναι ότι θα επιδιορθώσουμε ότι μπορούμε όταν μας περισσέψει κάτι από το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νησιού !!!!
   Ύδρευση με συνεχιζόμενα προβλήματα που αφήνουν μεγάλα τμήματα της πόλης χωρίς νερό για μέρες , άλλα τμήματα χωρίς ικανή πίεση και με μεγάλες χρονικές διακοπές για μήνες , με έντονη χλωρίωση μιας και μάλλον αλλιώς δεν είναι προς πόσιν !!! , με ΜΗ χαρτογραφημένο ακόμα δίκτυο !!!!! που αφήνει ολόκληρη την πόλη έρμαιο με τις υπηρεσίες να μην μπορούν να επέμβουν . Αλλά και όπως φαίνεται και από το ρεπορτάζ της κ. Ράπτη και την απελπισία του προέδρου , που μάλιστα τυγχάνει και συμπολίτευση !! ,  και τα χωριά μας έχουν αφεθεί στο έλεος του θεού , μόνα τους να αγωνίζονται κόντρα σε όλα και κυρίως κόντρα ακόμα και στις υπηρεσίες του ίδιου του Δήμου τους , με αποκορύφωμα το χρόνιο πρόβλημα μιας άλλης κοινότητας , ενός άλλου χωριού που το έχουν αφήσει χωρίς νερό για κάποια χρόνια !!! .
    Ασυδοσία και ανοργανωσιά  σε κάθε δραστηριότητα της πόλης , είτε μιλάμε για παρκάρισμα , είτε για τραπεζοκαθίσματα κυρίως στον πολύπαθο χώρο της πλατείας , είτε για καθαριότητα της πόλης όπου τα πεζοδρόμια , οι κάδοι σκουπιδιών , ο φωτισμός της πόλης , οι δρόμοι γενικώς .. όλα γίνονται και ελέγχονται από τον αυτόματο και όποιος θέλει .. ότι θέλει. Μια πόλη που κινείται στους ρυθμούς του καθενός και της καθεμιάς και στηρίζεται στο φιλότιμο των πολιτών της , όσο και όπου φυσικά υπάρχει αυτό .
    Τουριστική υποδομή που συνεχώς φθίνει και κανείς δεν ασχολείται με την προστασία και συντήρηση της και μια βόλτα απλά στην πόλη μέχρι και την μεγάλη παραλία μας αρκεί για να μας το αποδείξει αυτό . Αλήθεια όταν αδυνατείς ή δεν θέλεις να συντηρήσεις απλά όσα βρήκες , λίγα ή πολλά είναι άλλο θέμα αυτό , τότε πραγματικά με πόσο θράσος μπορείς να ζητάς επιβράβευση για το έργο σου στα κοινά ; ... Όταν τα τελευταία χρόνια και εμείς εδώ έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές ας πούμε το θέμα με τα κατεστραμμένα κάγκελα στο πεζοδρόμιο προς την παραλία όπου πλέον έχουν καταστεί επικίνδυνα για την ασφάλεια των πεζών και κανενός το αυτάκι δεν ιδρώνει για να γίνει μια έστω ψευτοπροσπάθεια συντήρησης , βαψίματος τους κτλ .. τότε τι να λέμε ποια !!! .
    Αυτά και τόσα άλλα που μπορούμε πάλι να απαριθμήσουμε είναι η καθημερινότητα για όλους εμάς της δυτικής πλευράς του νησιού μας , αλλά για την Αυτού Εξοχότης τον Δήμαρχο μας .. όλα βαίνουν καλώς και καμία αλλαγή δεν υπάρχει λόγος να γίνει , για δε τους τοπικούς αιρετούς μας η κατάσταση είναι στην .... καλύτερη κατάσταση μιας και δεν υπάρχουν λεφτά , αυτή η μαστίχα που ορισμένοι θεωρούν ότι δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα . Τα συμπεράσματα δικά σας .....  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.