Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ;;

Ξεκινά η συντήρηση υποδομών και ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Σάμου: Υπεγράφη από την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου, η σύμβαση του έργου «Συντήρηση υποδομών και ηλεκτροφωτισμού οδικ...
   Εμείς μετά την μεγαλειώδη επιτυχία να πετύχουμε να μας χορηγήσει η Περιφερειάρχης το μεγαλειώδες ποσό των ..52.000 ευρώ , περιμένουμε σύντομα να δούμε τις μεγάλες αλλαγές που θα επέλθουν στο οδικό δίκτυο του νησιού μας .
  Αλήθεια με το παραπάνω "ιλιγγιώδες" ποσό ... όλο το οδικό δίκτυο του νησιού μας θα πρέπει να γίνει ένα φωταγωγημένο στάδιο !!!! . Εμείς θα περιμένουμε να δούμε τελικά τι θα καταφέρουμε να πετύχουμε με το ποσό αυτό , τι μπορούμε και τι τελικά θα καταφέρουμε , πόσο θα το εκμεταλλευτούμε αλλά κυρίως και αν και κατά πόσο θα ..ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ επιτέλους κάποια στιγμή αυτά που μας αξίζουν , που μας ανήκουν και που μας αρμόζει . 
   Απλά ας μην πανηγυρίζουν ορισμένοι για τα ψίχουλα που η Περιφερειάρχης μας πετάει , ας μην εμφανίζουμε την υποτακτικότητα και το άπλωμα της παλάμης ως επιτυχία και ως αποτέλεσμα κοπιαστικής δουλειάς και συνεχούς επιδίωξης .....  

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.