Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΩ !!!!!!!

Το ότι βγαίνει Υπουργός της σημερινής κυβέρνησης και μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και λέει ευθαρσώς ότι ο διαγωνισμός για την πώληση της ΔΕΗ είναι στημένος ( protothema ) , είναι ξεπούλημα της δημόσια περιουσίας αλλά .. θα πειθαρχήσω και θα ψηφίσω ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .... μας ξεπερνά . Αλήθεια βρε Ελληνάρες αυτό εσείς το ξεπερνάτε ; το βλέπετε φυσιολογικό ; θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λόγος αντίδρασης και επανάστασης απέναντι σε όλα αυτά ;...αλλά θεωρείτε όμως απατεώνα τον Σώρρα που σας είπε ότι δεν χρωστάτε , που σας έδειξε τον Εθνικό πλούτο , θεωρείτε ψεκασμένους και γραφικούς όσους μιλάνε για Εθνική ανάταση και περηφάνια , θεωρείτε ότι ο μόνος δρόμος είναι απλά η υποταγή .... Το αν τελικά αξίζει σε αυτόν τον λαό η σωτηρία είναι μάλλον το μεγάλο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε όλοι και όλες μας ... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ .
Αλήθεια κ. Σεβαστάκη , κ. Βολευτά μας εσείς τι θα κάνετε ; ... Θα "πειθαρχήσετε " στις εντολές ξεπουλήματος ; Θα πείτε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για άλλη μια φορά ; Θα "πνίξετε" τον πόνο σας μετά την υπογραφή με ένα καλό γεύμα στο Κολωνάκι ή στο εστιατόριο της Βουλής παρέα με τους άλλους "πληγωμένους" αριστερίζοντες βολευτές και ένα καλό μπουκάλι κρασί ; ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ... ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ .. ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.