Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΣΤΩ ΤΕΛΙΚΑ ;;;

Απόλυτη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ και ΝΤΡΟΠΗ για την κίνηση της δημιουργίας αλλά κυρίως της δημοσιοποίησης του συγκεκριμένου υλικού . Αλήθεια ποιος φαεινός νους είχε την ιδέα να εκτεθεί τόσο άσχημα η στρατιωτική διοίκηση Σάμου ; Ποιος μεγαλοσχήμων πολιτικάντης είχε το θράσος να εκθέσει έτσι το στρατιωτικό προσωπικό και την αποστολή του και ποιος Έλληνας αξιωματικός έδωσε την έγκριση του ; .... Αλήθεια ο λόγος που ξέχασαν όλοι την πραγματική αποστολή του στρατεύματος ποιος είναι ; Πόσα εκατομμύρια ευρώ και μελλοντικές υποσχέσεις στήριξης χρειάστηκαν για να συμβεί αυτό ; ...
    Αποστολή του στρατεύματος είναι η προάσπιση των πάτριων εδαφών έναντι κάθε εξωτερικού επίδοξου εχθρού , η αποτροπή κάθε σκέψης ακόμα επιθετικής ενέργειας από οποιονδήποτε εις βάρος της πατρίδας μας εν πρώτης και μετά η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στην τοπική κοινωνία , στους Έλληνες πολίτες σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης . Αν τώρα για λόγους πολιτικής απόφασης με την κάλυψη της υποτακτικής συμπεριφοράς της ανωτάτης ηγεσίας , θέλουν να μετατραπεί το στράτευμα σε υποστηρικτή της νέας μορφής σκλαβοπάζαρου , της σχεδίων του μουσουλμανικού επεκτατισμού , να καλύψει την ανυπαρξία και ανικανότητα της πολιτείας στην παροχή βοήθειας προς πολίτες ... καλά θα κάνουν να το ξανασκεφθούν κυρίως οι ηγεσίες των Ε.Δ γιατί μετά όταν η μετάλλαξη θα έχει προχωρήσει δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή .... Α και κάτι άλλο ,καλό θα ήταν τουλάχιστον το στράτευμα να μην παίρνει θέση , και ειδικά υποστηρικτική, στην προπαγάνδα να μας πείσουν ότι υπάρχει προσφυγιά γιατί ακόμα και ο ΟΗΕ το έχει λύσει αυτό ... όσοι έρχονται στην Ελλάδα είτε από εμπόλεμες ζώνες είτε όχι ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ .. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ... και εκεί που υπάρχει κράτος και τηρούνται νόμοι έτσι αντιμετωπίζονται . 
   Το τελευταίο δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την υποχρέωση του ανθρώπου απέναντι στον άνθρωπο , δεν έχει να κάνει με ακραίες απόψεις , δεν έχει να κάνει με ρατσιστικά ή φασιστικά ιδεώδη , γιατί ορισμένοι στέκονται εφ' όπλου λόγχης να μας πυροβολήσουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.