Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

κ. ΒΟΛΕΥΤΑ .. ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ή Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ;;

Την ίδια ώρα που ο Βολευτής Σάμου στέλνει στην δικαιοσύνη πολίτες επειδή ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ στις ακραίες αποφάσεις μιας ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ...... ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ , όπως και ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,.. να μας απαντήσει ευθέως .. 
... ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;; 
... ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΕΣΟΔΑ , ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ;;; 
    Εμείς λοιπόν θα επιμείνουμε να σας προσκαλούμε όλους και όλες ... ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ !!! .. ΕΣΥ αποφασίζεις , ΕΣΥ έχεις το δικαίωμα και την υποχρέωση τόσο απέναντι στην πατρίδα όσο και κυρίως απέναντι στην οικογένεια σου .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.