Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ... ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!

Την ώρα που λαμβάνονται τόσα εχθρικά μέτρα κατά του Αρχιπελάγους και των νησιωτών , την ώρα που  η πολιτική των ανοιχτών συνόρων συνεπικουρούμενη με την επικίνδυνα προδοτική πολιτική υποταγής της κυβέρνησης στις απαιτήσεις και εντολές των Γερμανών κυβερνώντων την Ε.Ε , την ώρα που πρόσφατα αξιωθήκαμε να νιώσουμε την απαξίωση της εξουσίας και μάλιστα εντός έδρας ... βγαίνει ο μεταφερόμενος Υπουργός εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος να μας πει ότι ... "είναι υποχρέωση συνταγματική και απορρέει από την αρχή της ισοπολιτείας και της εδαφικής συνοχής και αφορά την έννοια του Ευρωπαίου πολίτη ... ότι το μεταφορικό ισοδύναμο θα πρέπει να προωθηθεί ως μία κεντρική ευρωπαϊκή πολιτική....." !!!!! ( πηγή )
    Αλήθεια οι φορείς που εκπροσωπούσαν το Αιγαίο στην σύσκεψη και ειδικά ο Δήμαρχος Σάμου που όπως ενημερωθήκαμε ήταν στην σύσκεψη , υπενθύμισε στον Υπουργό ότι όλα τα ανωτέρω ισχύουν και για τον ΦΠΑ ; .. Άραγε του τόνισαν ότι δεν μπορείς να λαμβάνεις άκυρες , παράνομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις και μετά να βγαίνεις και να λες ότι .. παράγεις κοινωνικό έργο προστασίας της τοπικής κοινωνίας με το να καθυστερείς την εφαρμογή τους ;... Αλήθεια του επισήμανε κανείς ότι όλα αυτά που λέει είναι ανακολουθίες και το μόνο που κάνουν είναι να τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα ; .. 
   Εκτός αυτών , εμείς θέλουμε να θέσουμε ένα άλλο ερώτημα στον Δήμαρχο Σάμου για την αναφορά του Υπουργού στο νησί μας ,"... ότι στη Σάμο τη μία μέρα αναχωρούν ταυτόχρονα αεροπλάνα και πλοία και την επόμενη ημέρα δεν υπάρχει δρομολόγιο σε κανένα από τα δύο μέσα...." , αλήθεια κ. Δήμαρχε μιας και είσαι τακτικότατος επιβάτης , ποια μέρα η Σάμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ;... Από πότε το νησί μας έχει καταστεί τόσο μικρό και τριτοκοσμικό και δεν το γνωρίζουμε εμείς ;... 
   Αλήθεια κ. Δήμαρχε , ενημερώσατε τον Υπουργό ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο ότι δεν έχουμε αεροπορική ή ακτοπλοϊκή σύνδεση με το κέντρο ... αλλά ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΟΣΤΟΣ ;;;;; .... Αλήθεια για αυτά έγινε κάποια ενημέρωση μιας και από ότι φαίνεται συνεχίζουν οι διοικούντες του κράτους των Αθηνών να αγνοούν πλήρως την πραγματική κατάσταση ; ή απλά για άλλη μια φορά παρουσιαστήκαμε έτοιμοι για συμφωνίες , κόλακες της εξουσίας  , υποταγμένοι καρεκλάκηδες ;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.