Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ..... !!!

Όταν παραμένεις ανενεργός ως πολίτης , όταν θεωρείς την συμμετοχή σου "αγγαρεία" , όταν φοβάσαι μην " εκτεθείς " , ΄' όταν αφήνεις τις τύχες της ζωής σου στα χέρια πάντα ενός άλλου ... τότε δεν πρέπει να έχεις δικαίωμα να ζητάς ευθύνες , δεν έχεις το δικαίωμα να γκρινιάζεις , δεν δικαιούσαι σεβασμού και συμπόνιας .
   Άλλη μια απόδειξη ότι ΟΛΟΙ είναι ίδιοι , τα κόμματα έχουν τον ίδιο τρόπο λειτουργίας , η εξουσία δεν έχει κόμμα και ιδεολογία  ... άλλη μια απόδειξη ότι πρέπει να σταματήσεις να αφήνεις στους άλλους το δικαίωμα της απόφασης , πρέπει να ενεργοποιηθείς ... επιτέλους κατάλαβε την προδοσία .
   Αλήθεια κ. Σεβαστάκη και εσείς κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου , εσείς που βγάλατε τα πράσινα και βάλατε τα ροζ , ... αυτή είναι η αριστερή οπτική διακυβέρνησης ; ... Αυτές τις αλλαγές είχατε στο μυαλό σας δεκαετίες τώρα που φορούσατε την μάσκα της "αριστεράς " ; ... Έτσι αντιλαμβάνεστε την αξιοκρατία και την ισότητα των πολιτών ; .. Αυτό εννοείται όταν λέτε ότι όλοι είναι ίσοι στο σοσιαλιστικό κράτος ;;;; ... 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ... ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ !!!! ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.