Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

Το ΨΕΜΑ και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι πάρα πολύ καλά στημένα για να κρατήσουν τον κόσμο ολόκληρο υποταγμένο , φτωχό , ανίσχυρο .... η μόνη απάντηση είναι  Η ΓΝΩΣΗ !!!
 ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ .... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ !!!!  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι η ΓΝΩΣΗ , είναι η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ  , είναι η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .... ΕΣΥ αποφασίζεις γιατί ΕΣΥ έχεις την δύναμη και την υποχρέωση τόσο απέναντι στην πατρίδα όσο και στην οικογένεια σου ...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.