Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ .. ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ . ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!


Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης - ερωτήματος μας προς τον ψευτοαριστερό Βολευτή κ. Σεβαστάκη , θέτουμε συμπληρωματικά και το παρακάτω στοιχείο που δείχνει ακριβώς την αντιμετώπιση των Ελλήνων από το σημερινό , υπό δήθεν αριστερή κυβέρνηση , κράτος των Αθηνών. Αυτό το δοτό , προδοτικό , τιποτένιο κράτος των Αθηνών που μόνο σκοπό και στόχο έχει την εξόντωση κάθε ίχνους ζωντανής παρουσίας Ελλήνων στα νησιά μας , κάθε προσπάθειας επιβίωσης στα ακριτικά πλούσια νησιά μας , κάθε ίχνος ζωής που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον εποικισμό Ελληνικού εδάφους ....
"...Έχουμε 5 παιδιά, 10, 12, 15, 17 και 25 ετών. Ο μεγάλος μας γιος έχει τελειώσει τις σπουδές του και εργάζεται και ο δεύτερος ετοιμάζεται να δώσει φέτος Πανελλήνιες...."
"...Το 2013 η σύζυγος μου απολύθηκε από την επιχείρηση που δούλευε για αρκετά χρόνια επειδή έκλεισε λόγω κρίσης. Έτσι το οικογενειακό μας εισόδημα μειώθηκε κατά έναν μισθό.Ο δικός μου μισθός το ίδιο χρονικό διάστημα 2013-2017 έχει μειωθεί σχεδόν 50% και έχει φτάσει τα 1.028 ευρώ.
Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες έπρεπε και να συντηρήσω την οικογένεια μου και τον φοιτητή γιο μου. Ήταν πλέον αδύνατον να είμαι συνεπής. Βάζοντας προτεραιότητα τα παιδιά μου κι όχι την Εφορία έφτασα στο σημείο να χρωστάω 2.175 ευρώ..." ( ΠΗΓΗ )
   Και θέτουμε λοιπόν ξανά το ερώτημα μόνο που ως αποδέκτες αυτή την φορά θα βάλουμε και τους ΠΑΣΟΚΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΟΥΣ  που σήμερα , εφαρμόζοντας όσα είχαν πολύ καλά μάλιστα μάθει τόσες δεκαετίες φοίτησης στο πράσινο σύστημα εξουσίας , ΓΛΕΙΦΟΥΝ τους νεοταξικούς σοσιαλιστές της σημερινής πρόσκαιρης εξουσίας του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ...
... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;
... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ;
... ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ... ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ .... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.