Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .... ;;;;

Όταν αντιλαμβανόμαστε την αποστολή του αιρετού ως αυτοδιαφήμιση και αυτοπαρουσίαση , με όμορφους λόγους και επικαλυπτικές κινήσεις  ( Πηγη ) και από την άλλη την αποστολή  της ενημέρωσης να παρουσιάζει και προωθεί αυτή την αντίληψη ,  τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που
καθημερινά βιώνουμε στο νησί μας και κυρίως στην πόλη μας . 
   Αν θεωρείτε εσείς ότι η Αυτού εξοχότης ο Δήμαρχος  έχει το ενδιαφέρον του στην πόλη μας , μάλιστα έχοντας την " τιμή " να μας έχει " χαρίσει" την προσοχή του για 4 ολόκληρους μήνες  από τα 2,5 χρόνια διοίκησης , και ότι έχει συμβάλει στην αλλαγή της εικόνας αυτής καλά θα κάνετε να κάνετε μια βόλτα την πόλη και μετά .. το ξανασυζητάμε . 
   ..Περπατήστε στην πόλη και δείτε τα αποτελέσματα της ιδιαίτερης αυτής προσοχής , αμέσως θα την αντιληφθείτε άλλωστε . 
   .. Πάρτε το αυτοκίνητο και κάντε μια βόλτα και αμέσως θα δείτε ότι μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις του έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε άλλη πόλη . 
   .. Θυμηθείτε άλλωστε τις εορταστικές εκδηλώσεις των εορτών , η πόλη με φωτισμένη την πλατεία και πίσσα σκοτάδια έξω από αυτή , προσπαθούσε να μεταδώσει το εορταστικό κλίμα αλλά μάταια . 
   .. Η αποδυνάμωση του προσωπικού της κοινότητας Καρλοβασίων και η μεταφορά τους στην πρωτεύουσα , είναι άλλο ένα δείγμα ότι η παρουσία του εδώ βάζει τα πράγματα σε πορεία λύσης και πλέον οι συμπολίτες μας θα μπορούν να εξυπηρετούνται πολύ πιο εύκολα από το ..διαδίκτυο . Έτσι κι αλλιώς είμαστε σε μια άλλη εποχή και πρέπει να συμβαδίσουμε μαζί της !!! 
    .. Σε πρόσφατη άλλωστε συνάντηση του με τον σύλλογο ενεργών πολιτών ενημερωθήκαμε ότι η παρουσία του εδώ έχει βάλει όλα τα μεγάλα και μικρά  θέματα της πόλης σε μια πορεία επίλυσης και άρα οι πολίτες δεν πρέπει να αγωνιούν και ασχολούνται με τίποτα . Εμείς όμως συνεχίζουμε να κοιμόμαστε ανήσυχοι και ίσως και με κάνα καφεδάκι επιπλέον τώρα . Όλα τα προβλήματα της πόλης μας , όπως πχ .. η μη σωστή χρήση των μπλε κάδων ανακύκλωσης (;;;) έχουν μπει σε τροχιά επίλυσης , αλλά με αυτά θα ασχοληθούμε σε άλλη ανάρτηση μας . 
   Ας αντιληφθούμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για το νησί μας , ότι είναι να γίνει έπρεπε να είχε γίνει δεκαετίες τώρα , ότι είναι καιρός να σταματήσουμε να τρώμε κουτόχορτο και να πιστεύουμε ως ιθαγενής αμόρφωτοι το πάσα ένα κομματικό στέλεχος μας φορτώνουν στο σβέρκο για να πάρει τις περγαμηνές του στις δικές μας πλάτες . Είναι καιρός να κατανοήσουμε και αντιληφθούμε ότι ο τόπος έχει ανάγκη από όραμα , αγάπη , προγραμματισμό , ενδιαφέρον και δουλειά . Ο τόπος έχει ανάγκη από υποδομές , έχει ανάγκη να εκμεταλλευτεί τα ατού του , τα προτερήματα του και όχι να βαλτώνει στην απραξία , στις ενδοπαραταξιακές και εσωκομματικές ίντριγκες και έριδες , στις σπασμωδικές κινήσεις ... και στον αυτόματο !!! . Όταν επιτέλους αποφασίσουμε να πετάξουμε στην άκρη ότι σάπιο μας πετάν τα κόμματα και το σύστημα τότε ίσως φανεί μια αχτίδα ελπίδας . Η Σάμος έχει αποδείξει κατά το παρελθόν ότι μπορεί και μόνη της καλά και μάλιστα πολύ καλύτερα .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.