Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ... ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!

Το ξεπούλημα και η αποικιοκρατικού τύπου υποτελής πολιτικοί μας ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .... τι άλλο πρέπει να γίνει Ελληνάρα για να καταλάβεις επιτέλους ότι δεκαετίες τώρα το μόνο που κάνουν και για το μόνο για το οποίο αγωνίζονται όλοι αυτοί που διεκδικούν την ψήφο σου (;;) είναι για να γίνουν οι " αγαπητικιές " των αφεντάδων τους , των κατακτητών ;.... Πόσες ακόμα σφαλιάρες πρέπει να φας για να καταλάβεις ότι .. ΣΕ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΡΑ ;;; .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.