Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ .... "ΓΙΝΕΤΑΙ" !!!!

ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ,ΑΠΑΙΤΗΣΕ .. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ !!!
Σήκω από τον καναπέ , βγες από τον λήθαργο που σε έβαλαν , κοίτα την ζωή με αισιόδοξη ματιά , γίνε πάλι αυτός που ήσουν κάποτε , κλείστε τ αυτιά σου στις κομματικές διαταγές και καθοδηγήσεις , κοίτα δίπλα , πίσω και μπροστά σου τον γείτονα , τον φίλο , τον γνωστό , τον άγνωστο ... κάνε αυτά και κάποια ακόμα και θα νιώσεις πάλι Έλληνας , πάλι Άνθρωπος .... και πάρε το απόφαση ... ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!! 
 ΌΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .. ΑΡΚΕΙ ΕΣΥ , ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ... ΕΜΕΙΣ κ ΕΣΥ ... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ..... 
 ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ..... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ .. ΓΙΝΕΤΑΙ .. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.