Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ... ΑΠΛΑ !!

Παραθέτοντας το δελτίου τύπου της ΑΚΙΣ , θα θέλαμε να συμπληρώσουμε ότι ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ή ΠΛΑΝΑ της Αυτού εξοχότης του Δημάρχου μας αλλά και των παρά την αυλή κολάκων του να γίνει κανένα δημοψήφισμα . Ποτέ δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε έστω και στο πίσω μέρος των κεφαλιών τους να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εναντίωσης με τις εντολές της κεντρικής εξουσίας του κράτους των Αθηνών και αυτό άλλωστε φαίνεται σε κάθε απόφαση της αιρετής ηγεσίας , σε κάθε πρόταση προς το Δ.Σ , σε κάθε κίνηση της . Οπότε θεωρούμε λίγο άκαιρη την διαπίστωση σας αλλά οπωσδήποτε για όλα αυτά επιβάλλεται να είναι ενημερωμένος ο συμπολίτης και συμπολίτισσα μας γιατί σύντομα θα καλεστεί να πάρει αποφάσεις ...... 

Δελτίο Τύπου ΑΚΙΣ της 8ης Φεβρουαρίου 2017
Για να μη στεναχωρήσουμε τον κ. Μουζάλα χάσαμε το πλεονέκτημα του διαπραγματευτικού ελιγμο
Κύριε Δήμαρχε όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την αδιάλλακτη στάση μίας Κυβέρνησης που υποθηκεύει το μέλλον του τόπου σου, πρέπει να αντιδράς με έξυπνο και ευέλικτο πολιτικό τρόπο και όχι να αδρανείς σκόπιμα για να γίνεσαι αρεστός των κέντρων εξουσίας.
Στις 12-12-2016 η ΑΚΙΣ είχε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η υπερψήφιση της πρότασης που κατέθεσε για διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος, πάνω στο μεταναστευτικό, ήταν ένας πολιτικός ελιγμός που θα έριχνε στην φαρέτρα του κ. Δημάρχου ένα ισχυρό όπλο για την αναχαίτιση της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής.
Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε, με αποτέλεσμα ο κ. Δήμαρχος αντί να θέσει στο ΔΣ προς ψήφιση την πρόταση μας, αποφάσισε έντεχνα να την αποφύγει. Έτσι στις 16-1-2017, εντελώς ασυνήθιστα, την έστειλε για προέγκριση στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο δεν την ενέκρινε, στερώντας από τον Δήμο ένα ισχυρό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα.

Αντώνιος Σίμος
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.