Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .....

Ένα μήνυμα προς όλους εμάς ( tribune), τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά αλλά και προς όλους μας μαζί , για όλους εμάς που 7 χρόνια τώρα ανεχόμαστε εκατοντάδες παράνομες , αντισυνταγματικές , αντιλαϊκές , ανθελληνικές αποφάσεις που
λαμβάνονται από τους πολιτικούς μας . Ένα μήνυμα που μας ντροπιάζει ως λαό , που μας καθιστά ένοχους απέναντι στην ιστορία στο παρόν αλλά και στο μέλλον μας . Ένα μήνυμα που πρέπει να μας αφυπνίσει , να μας κάνει να σκεφτούμε τελικά τι διάολο θέλουμε ως λαός και γιατί στεκόμαστε ανήμποροι στην κουπαστή παρατηρώντας το καράβι να πλησιάζει τα βράχια την ώρα που θα έπρεπε να είχαμε ήδη σημάνει συναγερμό , την ώρα που έστω θα έπρεπε να είχαμε κατεβάσει τις βάρκες για να σωθούν τα παιδιά μας . Ένα μήνυμα που μας κολλά στον τοίχο και μας αναδεικνύει την σημερινή κατάντια μας , την λάθος πορεία που πήραμε , την ήττα μας από ένα σύστημα που μας έχει κάνει άβουλα όντα , καναπεδάκιδες , αγράμματους , χωρίς αντίληψη και κρίση και που δυστυχώς αυτό το μεταφέραμε και στις επόμενες γενιές . 
    Από πολιτικούς που απλά εκτελούν εντολές καταστροφής ενός ολόκληρου Έθνους , που απλά τυφλά και υπάκουα στέκονται ανήμποροι και ανίκανοι απέναντι στην ιστορία . Από πολιτικούς που με πρόσχημα την σωτηρία της χώρας την στέλνουν ακόμα πιο χαμηλά στα τάρταρα την ώρα που για τους εαυτούς τους κρατούν στρωμένο με λουκούλειο γεύμα το πλούσιο τραπέζι που τους έχουν στρώσει οι αφεντάδες τους . Από αυτούς που με καταθέσεις , εισοδήματα , σπουδές , πιθανώς και εξασφαλισμένες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας σε κάποια μεγάλη εταιρεία που θα έρθει στην χώρα για να "επενδύσει " .... έρχονται και σου μιλάνε συμπονετικά και δήθεν με κατανόηση  για τον πόνο, την πείνα και εξαθλίωση που εσύ διαβιώνεις επειδή αυτοί αποφασίζουν
    Ένα ισχυρό μήνυμα και προς τον ανώτατο άρχοντα , τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας , που ως άλλος αχυράνθρωπος αποφάσισε απλά να υπογράφει χαρτιά και να σπαταλά δημόσιο χρήμα . Ένας Πρόεδρος που όσο παροπλισμένος και να είναι από το σύστημα και το πολίτευμα μας , έχει το ένα και μοναδικό δικαίωμα .. αυτό της υπογραφής !!!! . Όσο γλάστρα και να έχει γίνει πλέον ο θεσμός του ανώτατου άρχοντα , υποχρεωτικά παραμένει σε αυτόν .. ο τελικός λόγος και αυτό είναι το όπλο για κάποιον να αντιδράσει , να βάλει τα πράγματα στην σειρά τους και τους προδότες στην θέση τους . Ένα και μοναδικό δικαίωμα που μπορεί να ξεχωρίσει τους άντρες από τα ανδρείκελα , τους σκεπτόμενους από τους υποταγμένους , τους "ηγέτες " από τους αρχηγούς . Ένα δικαίωμα που μπορεί να γράψει το όνομα κάποιου με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Έθνους ή που απλά θα γραφθεί ως άλλος ένας πολιτικός που πέρασε από τα γραφεία της εξουσίας .
   Για όλα αυτά τα μηνύματα λοιπόν που πρέπει να πάρουμε από τους φίλους Ρουμάνους , ας σκεφθούμε τελικά εμείς ... ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ για να μην είμαστε τελικά .. Η ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ , για να μην γράψουμε άλλη μια .. ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.