Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΔΟΛΟ , ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ κ' ΚΟΡΟΙΔΙΑ ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ;;


Με τέτοια δεδομένα στήνεται άραγε ο νέος Δήμος ;.. Με αυτά τα στοιχεία θεωρούν ορισμένοι ότι η Αυτού Εξοχότης ο Δήμαρχος φροντίζει για το καλό του τόπου μας ; ... Ας γίνουμε επιτέλους ρεαλιστές , ας δούμε την πραγματικότητα και ας μην μένουμε τόσο "πιστά κομματικά σκυλιά " ειδικά στα τοπικά μας θέματα γιατί μόνο κακό κάνουμε στο νησί μας .
   Την ώρα που γύρω μας τα νησιά οργανώνονται , ενώνονται , λαμβάνουν αποφάσεις προστασίας των συμφερόντων τους , αγωνίζονται , εμείς για άλλη μια φορά σπαταλάμε τον χρόνο μας σε ανίερα , ανούσια , μηδαμινής σημασίας πράγματα απλά για να περνάει ο καιρός ... το ότι κάπου αλλού μακρυά κάποιοι αποφασίζουν για εμάς εν αγνοία μας , είναι άλλο θέμα ....
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 
«Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (21/2/2017) τέθηκαν τα εξής από τη δημοτική παράταξη "Ανατροπή", πριν την ημερήσια διάταξη:
α) Κατά το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο (31/1/2017) η "Ανατροπή" είχε ζητήσει από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να στέλνει όλες τις εισηγήσεις των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, αλλιώς θα πιστέψει ότι η μη αποστολή αυτή γίνεται από δόλο. Ο φάκελος του δημοτικού συμβουλίου της 21 Φεβρουαρίου 2017 δεν περιείχε καμία εισήγηση (από τα 17 θέματα συζήτησης) και κάποιες από αυτές στάλθηκαν μέσω e-mail, μερικές εκ των οποίων, όμως, ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Η απάντηση του προέδρου ήταν ότι έχουνε θέμα με το φωτοτυπικό του δήμου!
β) Η ερώτηση προς τον δήμαρχο ήταν να ενημερώσει αν ο χώρος του δημαρχείου φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρία, από πότε γίνεται αυτό και πόσο κοστίζει. Η απάντησή του ήταν θετική, ότι δεν είναι μεγάλα τα ποσά, και τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στον δήμο.
Προς ενημέρωση των δημοτών έχουμε να αναφέρουμε τα εξής στοιχεία:
Η απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Φύλαξη χώρου Δημαρχείου Σάμου» έχει δοθεί 3 φορές για μηνιαία φύλαξη στην ίδια εταιρία, με έδρα το Περιστέρι Αττικής.
Αρ. απόφ. δημάρχου 3203, 15/11/2016, ΑΔΑ: 62ΙΡΩ1Κ-Ν0Υ, Ποσό με ΦΠΑ 3.276 €.
Αρ. απόφ. δημάρχου 3586, 15/12/2016, ΑΔΑ: 76ΙΚΩ1Κ-234, Ποσό με ΦΠΑ 3.276 €.
Αρ. απόφ. δημάρχου 102, 20/1/2017, ΑΔΑ: 628ΠΩ1Κ-Β5Ν, Ποσό με ΦΠΑ 3.276 €.
Μάλλον, κατά το δήμαρχο, αυτό το μηνιαίο ποσό και μέχρι στιγμής 9.828 € δεν είναι μεγάλο…!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.