Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΡΙ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ .... ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ !!!

Πρόσφατα δεχθήκαμε από φίλους του μπλοκ παρατηρήσεις για το ότι .." δεν θέλουμε να δούμε τα θετικά του Δημάρχου μας " , και ότι επιμένουμε να μην παρουσιάζουμε τις θέσεις και απόψεις του Δημάρχου σε καίρια και σοβαρά θέματα , όπως ας πούμε το θέμα του μεταναστευτικού και του " αγώνα " που ο ίδιος έκανε και συνεχίζει να κάνει για την
αντιμετώπιση του σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο . Εμείς λοιπόν θέλουμε να παραθέσουμε  , μιας και ορισμένοι κάνουν λες και δεν ξέρουν ίσως , ή δεν  θυμούνται ίσως , είτε γιατί  έχουν "αλλάξει ενδοπαραταξιακό ή εσωκομματικό  προσανατολισμό είτε γιατί έχουν κάτι άλλο στην πίσω πλευρά του κεφαλιού τους , που φυσικά δεν μπορούμε και δεν μας απασχολεί να ανακαλύψουμε και ασχοληθούμε . 
   Αυτός λοιπόν που αποδέχθηκε  να γίνει το Hot Spot αλλά όχι στο σημείο που αποφάσισε μονομερώς η κυβέρνηση των Αθηνών , προτείνοντας μάλιστα 5 και όχι ένα άλλα σημεία , ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος  (πηγή) στο Δ.Σ , εν αγνοία του κόσμου . Μεταξύ δε των σημείων ήταν και τα πρώην σφαγεία Κνίτη , τα οποία ως γνωστών ήρθε να επισκεφθεί και ο ανεκδιήγητος αριστερίζων Μπαλάφας πρόσφατα στο νησί μας . Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ο  ίδιος που προσκαλούσε στο ξεκίνημα του προβλήματος  , τους Σύριους να μας έρχονται και μάλιστα υπό σωστή κατανομή να .. μείνουν κιόλας στο νησί μας !!!πηγή ) .
   Πέραν όλων αυτών όμως , εμείς επειδή θεωρούμε ότι και ο κόσμος έχει τεράστια ευθύνη για την σημερινή κατάντια της πρωτεύουσας και όχι μόνο , ότι κι εμείς με την απάθεια και μη συμμετοχή μας στα κοινά έχουμε προσφέρει γόνιμο έδαφος για να σπέρνει και θερίζει ο καθένας ότι θέλει εις βάρος και στις πλάτες μας , επειδή θεωρούμε ότι δεν γίνεται ένας μόνος να καταφέρνει είτε τόσες αποτυχίες είτε αντίστοιχες επιτυχίες θέλουμε να αποσαφηνίσουμε για πολλοστή φορά ότι εμείς δεν έχουμε και ούτε πρόκειται να αποκτήσουμε τίποτα με κανέναν προσωπικά , εμάς δεν μας απασχολεί το πρόσωπο ή το όνομα . Δικιά μας ανησυχία είναι το καλό του τόπου ,του νησιού μας έτσι όπως εμείς το βλέπουμε και όπως εμείς το οραματιζόμαστε . Δική μας προσπάθεια είναι να σταματήσουν να βλέπουν το νησί μας ορισμένοι απλά και μόνο ως όχημα κομματικής ανάδειξης , ή εφαρμογής κομματικών εντολών . Εμείς θέλουμε και απαιτούμε από όλους όσους διακαώς θέλουν τα οφίσια , ότι αυτά δεν είναι για ατομική ανάδειξη , δεν είναι για ατομική οικονομική τακτοποίηση , δεν είναι για να έχουν κάποιοι το δικαίωμα της πρώτης θέσης στις εκδηλώσεις , δεν είναι για να λαμβάνουν ορισμένοι προσκλήσεις για εκδηλώσεις και ομιλίες , δεν είναι για selfies και αυτοικανοποίηση του εγώ και του δήθεν τους . Τα οφίσια είναι για δουλειά , για παρουσίαση έργου , για αγώνα ανάδειξης και ανάπτυξης ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ , είναι για το ειδικό βάρος των αποφάσεων και των ενεργειών. Το νησί μας με την ιστορία , την τοποθεσία του , τις δυνατότητες του για εμάς μπορούσε αλλά και ακόμα μπορεί να γίνει το Μονακό της Ανατολικής μεσογείου και αυτό το πιστεύουμε ...... 
   Είναι καιρός λοιπόν τουλάχιστον για τα τοπικά θέματα να αφήσουμε κατά μέρος τα κομματικά , τις εντολές από τα κεντρικά , τον αγώνα για χρωματισμούς κτλ και να καθίσουμε όλοι γύρω από ένα τραπέζι για το κοινό καλό , για τον κοινό αγώνα , για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το νησί μας , για τα νησιά μας και τους κατοίκους τους . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.