Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ... ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΠ ΣΗΜΕΡΑ ;;;

Είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ να σταματήσουμε την κατρακύλα , τον μαρασμό , την υποδούλωση ... πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε , να κατανοήσουμε ... ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ούτως ώστε οι επόμενες γενιές να μπορέσουν να ζήσουν σε έναν λίγο καλύτερο κόσμο ... για να μπορέσουν ίσως να ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ όσα εμείς χαρήκαμε , νιώσαμε , απολαύσαμε !!!!! ... 
   Η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένη πίσω από όσα βλέπουμε .... Η αλήθεια πάντα κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό .... Η αλήθεια θέλει ψάξιμο , θέλει τσαγανό , θέλει επανάσταση για να βγει στο φως ...... ΕΣΥ όμως έχεις την δύναμη και μπορείς να την ανακαλύψεις και αποκαλύψεις .... ΕΣΥ θέλεις όμως να την μάθεις ; ... Αντέχεις το βάρος της ; ... ή τελικά είσαι τόσο χαλασμένος που ούτε σκέφτεσαι να το κάνεις ποτέ; ...... ΕΣΥ αποφασίζεις , ΕΣΥ έχεις την δύναμη , ΕΣΥ έχεις την υποχρέωση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.